Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Láttál már hullócsillagot?

Láttál már hullócsillagot?

Figyelt kérdés
Kívántál is?Teljesűlt a kívánságod?Mennyi időn belűl?Mik a tapasztalok?
2009. márc. 15. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Már rengeteget láttam, számát se tudom. Amikor kicsi voltam kívántam, nomrális és extrémebb dolgot is, természetesen nem vált valóra. Tudományos szempontból várható is volt, hogy egy izzó kődarab semmiféle kivánságot nem teljesít.
2009. márc. 15. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lattam is, kivantam is, be is tejesult kb 6honapra ra :D
2009. márc. 15. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Láttam. Az a trükk h reális dolgokat kell kívánni és akkor lehet örülni ha teljesül :P
2009. márc. 15. 22:35
 4/15 anonim válasza:
88%
Egyszer biztosan láttam csak már arra nem nagyon emlékszem hol.
2009. márc. 16. 07:04
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Láttam én is egy csomót. Bár azt érdemes tudni, hogy a "hullócsillagok" (meteorok) döntő többsége csak pár mm, legfeljebb cm nagyságú törmelék, porszem.

Azt kívántam, hogy tűnjön el, de gyorsan. Egy másodpercen belül eltűnt, úgyhogy nagyon pozitív ez a tapasztalat! :D Najó, csak vicceltem.

2009. márc. 16. 11:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Láttam 2őt.Egyszer teljesült:P:D
2009. márc. 16. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyszer láttam eddig, nagyon erősen koncentrálva kívántam, de nem teljesült, legalábbis eddig.
2009. márc. 16. 13:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
láttam egyszer, nem kivántam, mert ez egy hülyeség, nem teljesül be a kivánságod ha hullócsillagot látsz, ez csak egy babona
2009. márc. 16. 15:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha sötétben felnézel az égre, tuti hogy látsz 1 percen belül. A lényeg az, hogy olyan helyen, ahol tényleg sötét van, szóval mondjuk Pesten kisebb az esélyed, mint Nagykanizsán a temetőnél, mert Pesten nagy a fényszenyettség.

Én kanizsai vagyok.

Én sokszor kívántam is, nem emlékszem, hogy teljesült volna, de én ebben nem is hiszek.

2009. márc. 16. 15:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Többször is láttam hullócsillagot, kívántam is, de nem észleltem párhuzamot a beteljesülésük illetve a hullócsillag között. Volt, ami bejött, volt, ami nem, de szerintem hullócsillag nélkül is így lett volna.
2009. márc. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!