Melyik a legszebb növény amit valaha láttál?
Nem is tudom, engem megnyugtat. :)
De láttam már olyan színű virágot, hogy csak álltam és arra gondoltam, hogy ilyen színt még nem is láttam eddig! Nagyon szép, élénk színe volt.
tegnap 23:46 vagyok.
Nekem pl volt egy ciklámen színű muskátlim,de olyan gyönyörű szép volt,hogy én olyan színt még nem láttam.De múltkor Obiban láttam egy (nem tudom a nevét),valamilyen kaktuszféle,halványlila,csodaszép.
Nem is tudnék választani, olyan sok tetszik, de a legutóbb ami rendkívüli módon megtetszett, az egy hatalmas futórózsa bokor volt, egy téglakerítés sarkánál,a rózsák csodaszép vörös árnyalatúak voltak és látszott a szirmukon, hogy bársonyosak.Muszáj volt tépnem belőle .
Szeretem a fákat is,mindet.De valamiét az akácfa és a nyárfa különösen tetszik.Én szeretem a nyárfa leveleinek susogást.Olyan hangulatos, megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!