Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi váltotta ki az ősrobbanást?

Jöttmentek kérdése:

Mi váltotta ki az ősrobbanást?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 17:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani. Ha tudnánk akkor nem folynának ilyen irányú kutatások az LHC-ben.
2011. márc. 31. 17:56
 2/22 A kérdező kommentje:
Sejtem, hogy senki nem fogja tudni itt bebizonyítani, hogy az egyes tudósok által sejteni vélt bránok vagy a felfúvódás-összeroskadás ciklikusság elméletét támogató elméletek az igaziak, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre és az új elméletekre is :)
2011. márc. 31. 18:00
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyszerűen a véletlen váltotta ki

hogy pontosan milyen részecskék is gabalyodhattak össze ekkor, ezt még csak megtippelni is nehéz dolog..

na jó, bevallom, lehet hogy én voltam :D

2011. márc. 31. 18:12
 4/22 anonim ***** válasza:

szerintem az a kérdés hogy hogyan lett a semmiből valami. ez a legnagyobb rejtély.

az ősrobbanásra meg csak azt tudom mondani hogy biztos egy computer szimulációban élünk és akkor volt a big bang amikor bekapcsolt a számítógép.

2011. márc. 31. 18:13
 5/22 anonim ***** válasza:
antirészecskék?
2011. márc. 31. 18:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a computer szimulációs felvetés amúgy egy létező elmélet. Az univerzum comuterizálható, mert véges anyagból áll, ez által simán élhetünk akár egy szimulációban is, ahol az anyag is pixelesedik, ahogy közelebbről vizsgáljuk. Van kutató aki hisz ebben az elméletben.
2011. márc. 31. 18:20
 7/22 anonim ***** válasza:
Én
2011. márc. 31. 18:34
 8/22 anonim ***** válasza:
ős dinamit.:D
2011. márc. 31. 18:35
 9/22 anonim ***** válasza:
ma 18:20, én is. Logikus, mint az állat. Nem lehet belekötni, és vannak rá közvetett bizonyítékok. Morgan Freemanes wormhole-ban volt róla szó.
2011. márc. 31. 19:25
 10/22 anonim ***** válasza:

ma 19:25, pontosan!

Ott volt szó arról is, hogy a computerek lassan meg fogják haladni az emberi agy teljesítményét, azaz azt a "dolgot" múlják felül ami megalkotta őket. Volt még szó más "létezés elméletről" is, a létezés egyenletéről, stb, nagyon elgondolkodtató a téma.

2011. márc. 31. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!