Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan értelmezhető kémiailag...

Rekyyy kérdése:

Hogyan értelmezhető kémiailag a húsok sóval történő tartósítása?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
dehidratáció
2011. márc. 25. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan. A só elvonja a nedvességet. A rothadást okozó mikroorganizmusok inkább a jó nedvdús húst szeretik :)
2011. márc. 25. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!