Mit jelent az hogy felcserélődnek a Föld mágneses pólusai? Valaki leírná mi ez, hogy történik és mi a következménye? A-Z-ig mindent ha kérhetem.
Röviden és tömören ezt jelenti: sz..pás, emberiség megdöglend, stb. Kicsit részletesebb , félig tudományos leírás itt:
De a google sok találatot kihoz rá...
A cikk azt írja, hogy negyedmillió évente van. A dínók óta 65 Millió év telt el. 65*4= 250
250 millió alkalommal volt ezek szerint pólusváltás. A mai élővilág békésen éldegél. Ennyit erről. Lehet tönkremegy pár műhold, nagy szám... Nem lesz világvége, nem fog kihalni az emberiség. Ha egy áltudományos cikket olvastok próbáljatok meg gondolkodni.
A gravitációs vonzás megfordul, és attól kezdve fejjel lefelé kell állnod.
Kivéve a Föld túlsó felén, Ausztráliában, ahol eddig állt fejjel lefelé mindenki, ők most végre a talpukra állhatnak.
A pólusváltás nem úgy működik, hogy piff puff a déli és az északi sark helyet cserél. Hanem szépen lassan elvándorolnak a pólusok és helyet cserélnek - sok ezer év alatt.
Ez az esemény a föld történetében teljesen mindennapos, több tízezerszer vagy akár milliószor lejátszódott folyamatról beszélünk. Aki ebben világpusztulást lát az simán idióta.
15:29 LOL vagy! fel is pontoztalak
18:21 megelőzött engem. pont úgy van, ahogy ő írta, ezért van az, hogy a mágneses pólusok nem az északi meg a déli sarkokon vannak, hanem évről évre erre arra vándorolnak
tulajdonképpen akár az egyenlítőn is lehetnének az "északi" és a "déli" pólusok, szerintem voltak is
Na jó nem a Karib-tengeren valahol a Csendes-óceánon...
Vagy nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!