A Monster nevű energia italnak milyen káros hatásai lehetnek?
Figyelt kérdés
Lehet feltették már a kérdést,akkor elnézést kérek.Arra vagyok kíváncsi h rövid v hosszabb idő elteltével milyen káros hatásai lehetnek az emberre nézve.(Olvastam ,h rávan írva ,h ,,1-nél többet nem ajánlott fogy. napi!")Kémiára a tanárnő, engem bízott meg egy kiselőadással.
Válaszokat értékelni fogom...
2011. márc. 8. 16:39
11/14 anonim válasza:
Lehet h bika pisi is van benne de atttól az ize még rohadtjó :D én reggel rá is nyitok 1 Ripper re ^^ 1x élünk isten isten
12/14 Mandy1408 válasza:
Engem az érdekelne, hogy hány mg ginseng van benne? Egy fél literben?
13/14 anonim válasza:
A "zöld" alap monsterben 410 mg ginseng kivonat van 500 mlben.
14/14 anonim válasza:
Sziasztok. 13 eves vagyok, es kb hetente iszok egy monstert, altalaban mangost. De elvilegben, ha mondjuk 30 perckent iszol belole kb 1 decilitert, akkor annyira nem lesz karos hatassal, mert Nem egybe megy be az a sok koffein, meg taurin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!