Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Papucsállatka befogása,...

Papucsállatka befogása, tenyésztése és tartása. Hogyan lehet elkezdeni egy papucsállatka tenyésztését?

Figyelt kérdés
Olvastam már több oldalon is utána a neten, de többnyire mindenki csak a Horn Zsilinszky féle könyvből ollózza be a tartásra vonatkozó leírás, és hogy tiszta kúltúrát könnyedén szerezhetünk akvarista társainktól. Jó, de ha nincs ilyen, akkor hogyan kezdjünk neki? Mikroszkóp szükséges a sikeres tenyészet beindításhoz? Köszönöm az esetleges válaszokat. 28/F
2011. márc. 7. 10:46
1 2
 11/11 anonim válasza:

"Viccet félretéve, ha vizet kiraksz a levegőre pár napra, és teszel bele mondjuk kevéske szalmát, lesz benne papucsállatka."

Én nem hiszem, hogy a papucsállatkák életben maradnak a száraz szalmán. Szerintem, ha neked ez működött, akkor valószínűleg valami hasonló alakú baktériumot láttál. Én mindenképpen valami patakból szereznék vizet ehhez.

2017. nov. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!