Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Papucsállatka tenyésztéséhez...

Papucsállatka tenyésztéséhez hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy jól higított lótrágyás szalmában kell tartani őket.

Ha odamegyek egy szökőkúthoz / pocsolyához, és merítek egy pohár vizet, akkor abban lesznek?

Köszi előre is :)

2011. okt. 4. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lotragyas szalma azert eleg meredek. :-D Amikor kicsi voltam, csak elszaradt fure ontottem allott pocsolyavizet egy egy par nap mulva mar nyuzogtek benne.
2011. okt. 4. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

száraz fűre esővíz. 2 óra és mikroszkóppal láthatsz is párat. (plusz gyakran amőbát is)

én egyszer egy szúnyoglárvát néztem, és a belseje tele volt papucsállatkával. szóval megéri olyat is fogni.

2011. okt. 4. 18:07
 3/5 anonim válasza:
100%
Neked azt tudom mondani h tiszta pocsolyavízvagy folyóvíz, majd üvegbe teszed és majd 1-2hét múlva annyi papucsálatka lesz benne a szaporulat miatt h nem győzöd számolni. van egy gond vele: lesz amőaa meg ostoros benne xD
2011. okt. 4. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Sima pocsolyavíz. :) A lótrágyás szalma hosszútávú tenyésztéshez jó. (Nem írtam? Hülye vagyok, elfelejtettem. Bocs.) Neked nem kell hosszútávú tenyésztés, elég lesz a sima pocsolya. Csak arra vigyázz, hogy ha zavaros a víz, amiben úszkálnak, akkor nem látni semmit. Leülepített pocsolyavíz tetejéről szippants cseppentővel egy kevés vizet, vagy óvatosan kanalazz le róla, és azt vizsgáld. Sztereomikroszkópban, fénymikroszkópban is remekül néznek ki.
2011. okt. 4. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. okt. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!