Papucsállatka befogása, tenyésztése és tartása. Hogyan lehet elkezdeni egy papucsállatka tenyésztését?
Ketten kelletek hozzá. Az egyikőtök bekeríti, a másikotok elgáncsolja :)
Viccet félretéve, ha vizet kiraksz a levegőre pár napra, és teszel bele mondjuk kevéske szalmát, lesz benne papucsállatka... A tenyésztéshez nem kell feltétlenül mikroszkóp, de ha látni is szeretnéd rendesen őket, akkor szükséged lesz rá ...
maci
Persze, szerintem is csak folyékony!
Nem szivatásból kérdem, csak keresgélem a természettudományos gyerekeket, azér tis kérdezem meg most, hogy miért vagy erre kíváncsi!?!
Szal miért akarod tenyészteni őket?
Mivel foglalkozol?
Látom, ez nagyon régi kérdés, de ha esetleg mégis olvasná valaki:
ha fény felé tartod a papucsállatkákat tartalmazó vízcseppet, akkor apró, fehér pontocskák mozgását fogod látni, ha jó a szemed. Én már régen foglalkoztam ilyesmivel, valószínű, hogy nekem már szemüveg kellene hozzá. Az alakjuk azonban nem látható szabad szemmel fény felé tartott vízcseppben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!