Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Akik füveznek okosabbak?

Akik füveznek okosabbak?

Figyelt kérdés

"Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak, hamarabb megértik a dolgokat, gyorsabban, jobban fog az agyuk. Egyetemisták is mondták hogy sokkal jobban tudnak attól tanulni.

Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?

Én egyszer próbáltam de nagyon rosszúl voltam tőle mert sokat adtak...

2011. márc. 1. 14:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ostobaságokat, összefüggéstelen dolgokat írsz le, és mindezt úgy, hogy bölcsnek gondolod magad. Jah és ez a törekvés arra, hogy mindig egyetértés legyen, amikor semmi ok rá.

De persze vannak született retardált emberek, nem kell mindenkinek szer, hogy hülye legyen.

2011. márc. 2. 11:20
 22/22 anonim ***** válasza:
48%

11:20.

azt hiszem megfeledkeztél a megmutatásról(hogy hol van a hiba, hol nincs összefüggés)...kijelentéseket tudod te is nagyon jól, hogy bárki tehet. :)

másrészről én a másik válaszolótól kérdeztem a véleményét, mert érdekelne, miből állapít meg ilyet...de azért köszi, hogy "díjazol". :D

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 2. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!