Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Akik füveznek okosabbak?

Akik füveznek okosabbak?

Figyelt kérdés

"Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak, hamarabb megértik a dolgokat, gyorsabban, jobban fog az agyuk. Egyetemisták is mondták hogy sokkal jobban tudnak attól tanulni.

Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?

Én egyszer próbáltam de nagyon rosszúl voltam tőle mert sokat adtak...

2011. márc. 1. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kedved egy szakértő kifejtett és hosszú válaszára, az okokra és miértekre, akkor itt egy videó neked.

[link]

2011. márc. 1. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

15:18

Szerencséje volt. Ha nem tudta volna mit kell odaírni, a fűtől se terem ott a tudás a fejébe mágikus módon...

2011. márc. 1. 15:51
 13/22 anonim ***** válasza:
22%

exceptio probat regulam.

szerintem azért bőven vannak kivételek...tehát van akinek nem árt, van akinek meg igen. egy fontos dolog ezzel kapcsolatban. nem mindegy, hogy az egyén használja a füvet...vagy a fú az egyént...mindenesetre ez azért mindenféleképpen visszatartó effektnek minősül ha tágabb értelmében vizsgáljuk a dolgokat.

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 1. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem azért bőven vannak kivételek...tehát van akinek nem árt, van akinek meg igen"

Ez kb annyira egyénfüggő, mintha azt mondanád, hogy a szén-monoxid valakinek árt, valakinek meg nem.

Akinek ugyanolyan a biokémiai felépítése, hogy vannak kannabisz receptorai, annak mindnek árt, esetleg az ártalom mértéke egy kicsi sávban ingadozhat. Nézd meg te is a fenti videót plusz tanulj biológiát.

2011. márc. 1. 17:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Ok nincs erre időm végig nézni de azért köszönöm, akkor nem szívok! :D
2011. márc. 1. 17:36
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

Igen de Magyarországon nem olyan frankó a dolog mert itt javarészt nagy indica tartalmú hibrid növényről kapsz,míg külföldön nagyobb lehetőséged van 60-70% sativa hibrid füvet kapni.

Na az serkent nagyon.

Az indica is de az másféle,ott inkább pihensz,lazulsz.

2011. márc. 1. 23:25
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

tegnap 17:15.

a kérdés arra irányult, hogy okosabbak lesznek e az emberek tőle. nem arra, hogy fizikailag sok füvezés hosszú távon leépít...a füst miatt mondjuk...erre írtam, hogy vannak kivételek...ez nem gáz(szén monoxid) vagy ilyesmi...erre írtam, hogy van akit mentálisan lezúz, van akit nem, van aki még akár nyerni is tud belőle...de semmiképp sem pártolom ily módon, csak leírtam vannak ilyenek is...mindenesetre köszi a segítséget és a jó tanácsot. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 2. 09:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"erre írtam, hogy van akit mentálisan lezúz, van akit nem, van aki még akár nyerni is tud belőle"

Na én pontosan erre írtam, hogy a THC az mindenkit, akinek a biológiai felépítése a Homo sapiens-ével megegyezik, midnenkit egytől-egyig lezúz. Nincsenek nyertesei, csak olyanok, akik nyertesnek hiszik magukat.

Sokan hiszik azt, hogy ők mások, mint a többiek, mert nem fogja őket a golyó, vagy mert ők majd biztosan nyernek a kaszinóban, vagy éppen mert ők azok a kivétel, akikre nem ÚGY hat a THC.

Hát erre mondtam én egy példát (CO gáz), de mondhatnék tucatnyit, nem csak kémiai anyagokat, ami mindenkire ugyanúgy érvényes. A THC kivétel nélkül minden egyes emberre rossz hatással van hosszú távon.

A csapda abban áll, hogy egyszer-egyszer használva akár jó hatást is tapasztalunk, mert van egy erős szorongás oldó hatása, ami például hozzásegíthet egy matek dolgozat megírásához - ha arra a dolgozatra egyébkétn tanultunk, és csak a szorongás miatt nem tudjuk megírni. Ugyanakkor számos más hatása van, függőséget is kialakít, és hosszú távon óriási károkat okoz. Kivétel nélkül mindenkiben.

2011. márc. 2. 10:22
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

ma 09:40

Te sokat és régóta füvezel? Mert ha igen, akkor ideje abbahagynod, ugyanis eléggé füves stílusban írsz.

2011. márc. 2. 10:25
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

akkor úgy látszik egyről beszélünk...körülbelül harmadszorra írom le, hogy tudom hogy függést okoz, és amikor valaki függővé válik erre, akkor fejti ki a káros hatását...ezért is említettem meg, hogy nem mindegy hogy a fű van használva az egyén részéről, vagy az egyén a fű részéről. mintha nem lennének olyan emberek, akik csinálják, és komoly egyetemi tanárok, vagy éppen tudósok...én a mentális hozzáállást említettem meg...ugyanis aki mondjuk a szexre lesz függő, legalább olyannyira károsítja önmagát, mint a füves...szellemiekben...és a kérdés még mindig erről szól..."okosabb lesz"...:)

ma 10:25

gondolom ha pedofíliáról lett volna kiírva kérdés, akkor pedofilosan beszélnék, nem? :D

Egyébként elárulhatnád, hogy miben nyilvánul meg ez a füves stílus, szívesen elolvasom...tehát a mondataim mely része közli ezt neked? Én csupán a tapasztalatomat írtam le, hogy találkoztam én olyannal, aki elég magas értelmű és füvezik...de tudom, hogy hosszútávon nem jövedelmező ha sokszor van használva...de ezt is leírtam...:P

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 2. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!