Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Akik füveznek okosabbak?

Akik füveznek okosabbak?

Figyelt kérdés

"Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak, hamarabb megértik a dolgokat, gyorsabban, jobban fog az agyuk. Egyetemisták is mondták hogy sokkal jobban tudnak attól tanulni.

Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?

Én egyszer próbáltam de nagyon rosszúl voltam tőle mert sokat adtak...

2011. márc. 1. 14:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak okosabbnak érzi magát. Én is emelkedett hangulatba kerülök tőle, minden könnyebbnek tűnik, de okosabb ettől még nem leszek.
2011. márc. 1. 15:01
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont, hogy pusztítja az agysejteket.

[link]

Pókokon végzett kísérletek alapján.

2011. márc. 1. 15:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így lenne, akkor jamaika gettói termelnék ki a legtöbb nobel dijas tudóst.
2011. márc. 1. 15:14
 4/22 anonim válasza:
83%
A módosult tudatállapotban más szemszögből nézed a dolgokat. Nyugodtabban is. Viszont marhára nem jó a tanuláshoz, hosszútávon pedig szanaszét roncsolja a rövidtávú memóriát. Szarügy, amikor nem emlékszel, mi is volt ma, vagy azon gondolkodsz, hogy az ma volt, tegnap, vagy egy hete. Azontúl iszonyatosan lustít, semmihez nincs kedved, amit meg kellene, tenni. Amikor meg múlik a hatás, hát az is jó, ha épp nem alszol el állva. Nem ajánlom!!!! Ha eddig nem kaptál rá, akkor ne higgy olyanoknak, akik azért beszélnek, mert nem látják át a saját problémájukat, és megszépítik azokat. Vagy a saját kudarcukat próbálják igazolni mindenféle hülyeséggel!!!
2011. márc. 1. 15:17
 5/22 anonim válasza:
31%
Egyik ismerősöm bukdácsolt matekból, füvezve ment be órára, és hármas dogát írt. "Józanul" meg csak lesegetett, mikor kiosztották, hogy ezt tényleg ő írta -e :P
2011. márc. 1. 15:18
 6/22 anonim válasza:
80%

mi van?

azt ugye tudod, h egy spangli hatása nem tart napokig, hetekig, évekig?

beszívva mindenki más, egyesek bealszanak, vihognak, én pl. pont filozofikus leszek.

Egyénfüggő.

2011. márc. 1. 15:20
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

"Akik füveznek okosabbak?"

Nem. Befüvezett állapotban csökken az intelligencia, ugyanúgy, mint a részegségnél.

Nagyon-nagyon kis adag esetleg csak a hangulatot javítja és nyugtat, az még akár pozitív hatással is lehet, de általában nem ez jellemző.

""Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak"

A füvezés egy idő után torzítja a személyiséget, persze elbutulással is jár. Lehet, hogy okosabbnak is érzik magukat a füvesek, ez annak a jele, hogy már nincs reális önképük.

"Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?"

Nincs jó hatással.

2011. márc. 1. 15:30
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

15:20

"azt ugye tudod, h egy spangli hatása nem tart napokig, hetekig, évekig?"

Nem tart évekig, de lehet fogyasztani évekig. Az eredmény pedig egy motiválhatatlan, kiégett, rossz memóriájú, buta, de annál arrogánsabb szerencsétlen idióta lesz.

2011. márc. 1. 15:32
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek 3 ilyen embert aki tolta kb. 3-4 évig. "Csak" füvet mást nem. Eléggé meglátszott az összesen, kicsit nehéz elmagyarázni..

Egy ilyen szórakozott, vagány hülye gyerek stílus alakult ki náluk a pár év alatt. Olyan mintha picit mindig be lennének rúgva. Jól el lehetett velük röhögcsélni meg bohóckodni de egy idő után észre lehetett venni, hogy valami nem okés..

Realitásukat valamennyire elveszették, többnek látták magukat mint akik igaziból. Ismerősökön kívül lenéztek szinte mindenkit. Az mellékes, hogy semmit nem értek el az életben.

2011. márc. 1. 15:40
 10/22 anonim ***** válasza:
46%

nemhinném, mikor én befüveztem magam egyszer, szerintem 1-et és 2-őt nem bírtam volna összeadni, úgy belassultam.

jól megy az egyetem a fű nélkül.

Bulizni kell, sok alkohollal, az levezeti a feszültséget.

2011. márc. 1. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!