Akik füveznek okosabbak?
"Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak, hamarabb megértik a dolgokat, gyorsabban, jobban fog az agyuk. Egyetemisták is mondták hogy sokkal jobban tudnak attól tanulni.
Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?
Én egyszer próbáltam de nagyon rosszúl voltam tőle mert sokat adtak...
mi van?
azt ugye tudod, h egy spangli hatása nem tart napokig, hetekig, évekig?
beszívva mindenki más, egyesek bealszanak, vihognak, én pl. pont filozofikus leszek.
Egyénfüggő.
"Akik füveznek okosabbak?"
Nem. Befüvezett állapotban csökken az intelligencia, ugyanúgy, mint a részegségnél.
Nagyon-nagyon kis adag esetleg csak a hangulatot javítja és nyugtat, az még akár pozitív hatással is lehet, de általában nem ez jellemző.
""Sok" embertől hallottam már hogy amióta szívják a marihuanat azóta sokkal okosabbak"
A füvezés egy idő után torzítja a személyiséget, persze elbutulással is jár. Lehet, hogy okosabbnak is érzik magukat a füvesek, ez annak a jele, hogy már nincs reális önképük.
"Szeptemberben megyek én is egyetemre ha minden jól megy, kérdésem az hogy tényleg jó hatással van az agyra a marihuana?"
Nincs jó hatással.
15:20
"azt ugye tudod, h egy spangli hatása nem tart napokig, hetekig, évekig?"
Nem tart évekig, de lehet fogyasztani évekig. Az eredmény pedig egy motiválhatatlan, kiégett, rossz memóriájú, buta, de annál arrogánsabb szerencsétlen idióta lesz.
Én ismerek 3 ilyen embert aki tolta kb. 3-4 évig. "Csak" füvet mást nem. Eléggé meglátszott az összesen, kicsit nehéz elmagyarázni..
Egy ilyen szórakozott, vagány hülye gyerek stílus alakult ki náluk a pár év alatt. Olyan mintha picit mindig be lennének rúgva. Jól el lehetett velük röhögcsélni meg bohóckodni de egy idő után észre lehetett venni, hogy valami nem okés..
Realitásukat valamennyire elveszették, többnek látták magukat mint akik igaziból. Ismerősökön kívül lenéztek szinte mindenkit. Az mellékes, hogy semmit nem értek el az életben.
nemhinném, mikor én befüveztem magam egyszer, szerintem 1-et és 2-őt nem bírtam volna összeadni, úgy belassultam.
jól megy az egyetem a fű nélkül.
Bulizni kell, sok alkohollal, az levezeti a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!