Segítség, fontos, Gömöry András féle Biológia II. ben feltett kérdésekre le van írva valahol a válasz?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen képtelen vagyok felfogni a biokémiát,de ez a háti és már a kérdéseket sem értem... :S Tudnátok segíteni?2011. febr. 13. 20:48
11/13 anonim válasza:
Hát mindegy. Nyilván te is tudod hogy ez így nem jó. Ha egyszer lesz fél órád, szívesen elmesélem úgy, hogy meg is értsd. Mondjuk nem mindent, hanem egy kérdést. Állítólag jó tanár vagyok, és a biokémiát szeretem tanítani. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Hát ha nem gond, akkor egyszer amikor nem leeszek így leterhelve szavadon fognálak X)
2011. febr. 14. 23:40
13/13 anonim válasza:
Mondjuk azt hiszem, olyan nem lesz. Olyan lesz, hogy egyszer _fontos_ lesz a biokémia. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!