Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch? V=X-RPWhigpQg&feature=related
2011. febr. 12. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jó a link, de ha jól sejtem erre gondoltál:

http://www.youtube.com/watch?v=X-RPWhigpQg

Láttam már ennél lényegesen jobb minőségű hamisítványokat is. A forrása meg nem hiteles.... Akár mi lehet amit látsz. Semmiképp nem mondanám hiteles bizonyításnak de hiteles cáfolatnak se.

maci

2011. febr. 12. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én úgy vélem , hogy ezek a dolgok hamarosan kifognak derülni, sötét kormányaink lassan már 70-80 éve tudják titokban tartani, a rendszerük is meg fog törni egyszer... Szerintem hamarosan mindenféle képen meg tudjuk az igazat, és azt is , hogy honnan származunk valójában, hogy honnan jöttünk, hogyan lettünk, és hogy tényleg a föld szülöttjei vagyunk-e...

A Világegyetemünkben nagyon gyakori a humán szerű lény...

-Hogy jártak már-e itt?

-Igen...

-felvették a kapcsolatot velünk?

-Igen...

Sok dolgot tudnák még mondani, de nincs hozzá kedvem mert sokáig tart...

A videóban vannak valós eseményem amelyek véleményem szerint űrhajók...

De sok közülük csak meteor amik elégnek még a föld beérkezés elejénél.

2011. febr. 13. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Van valami jellemző az ilyen felvételeken. Soha nem tűélesen exponált felvételek, a képeken magas a zajszint, sokszor alul, vagy túlexponáltak, remegő kamera, vagy ff, vagy túlszínezett a kép, maszatos a lencse, a lencséken tükröződő fénysugarak zavaró hatása és még sorolhatnám mi minden rontja az ilyen képek értelmezhetőségét. Nem mondom, hogy minden hasonló hamisítvány, de elég nagy esély van rá... A tökéletesen jól sikerült felvételeken valószínűleg látszana a csalás.
2011. febr. 13. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok űrszemét van közte. 4:56-nál pl szerintem simán lehet egy fogkefe... Rengeteg közte a levált alkatrész szemete is szerintem. Egyébként pedig azért UFO, mert azonosítatlan, és nem azért mert biztos egy idegen, földönkívüli élőlény.
2011. febr. 14. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!