PLS! Energia, gyorsulás, lendület erő, munka definíció, energia megmaradás törvénye és lendület megmaradás törvénye? Pontosan ha lehet!
A hétdurvaszentségit!
Tegnap este kérdezte meg valaki ugyanezt! Amúgy fizikakönyv kinyit, elolvas! Google-be beír, találatra rákattint, elolvas.
Wikipedia is tökéletes ilyenekre.
Agyam eldobom, mai fiatalok!
a b*megolásoddal nem tűnsz sokkal értelmesebbnek :)
mellesleg nem előre köszönöm meg, hanem ha írnak vmit. szóval köszi ;)
Ha ilyen kérdést teszel fel, abból az jön le, hogy viszonylag kicsi vagy, tehát a te szinteden a wikipedia bőven elég, nem sok munka ott megkeresni. És szeretnék idézni egy választ a korábbi kérdésre, remélem az írója nem haragszik meg rám miatta (már hasznosnak is jelöltem):
"A Wikipediára valóban bárki beírhat bármit, viszont van egy lelkes csoport, amelyik a hülyeségeket kigyomlálja, emellett minősítik is a tartalmakat aszerint, hogy alátámasztja-e valami az ott állítottakat, kedélyesen elvitatkoznak arról, hogy mi a helyes verzió stb.
Tévedni tévedhetnek, de azért az általános iskolai fizika anyagába tartozó definíciókat nyugodtan lehet ott keresni.
Ellentétben a gyakorikérdésekkel, mert itt csak az önérzetükben megsértett tinik "jelentem a moderátornak" gombjára ugrálnak, meg a csúnya szavak ellen folytatnak szélmalomharcot. Tartalmi ellenőrzés viszont semmilyen formában nincs, arra ott vannak a hasznos/nem hasznos értékelések (ami viszont inkább a szimpátia kifejezésének eszköze sokaknál, egy viccesen írt tartalmilag helytelen válasz is magas értékelést kap, míg egy tudálékosan helyes esetleg semmit. Szóval nem lájkolni kellene, hanem a hasznosságot nézni.)
Na, ezért tekintek én mindenkire lesajnáló mosolygással, ha itt kérdez rá arra, ami a fizikakönyvben le van írva (akármelyikben), és közben a wikit szidja, hogy megbízhatatlan."
Csak mielőtt elkezdenél vitatkozni, mint az az előbbi, hogy a wikipedia szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!