Mennyire gyakoriak az óriástintahal támodások?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 21:14
1/8 anonim válasza:
Korulbelul annyira, mint a feher ambrascet-tamadasok es a meteorbecsapodassal keletkezo tavak.
2/8 anonim válasza:
Hát engem még egyszer se támadtak meg.
3/8 anonim válasza:
Szerinted egy MÉLYTENGERI ÁLLAT emberre támadása mennyire gyakori?
Kb. annyi a valószínűsége, mint annak, hogy Győzike MTA tag lesz idén...
4/8 A kérdező kommentje:
Discovery-n láttan,hogy vannak ilyen esetek.
2011. jan. 3. 12:29
5/8 anonim válasza:
a discoverysek a yetit is megtalálták már...
7/8 anonim válasza:
Figyelj, az óriástintahal eleve olyan mélyen él, hogy szerintem szemtől szembe a világon még nem találkozott emberrel, legfeljebb talán egyszer, ha téníleg történt ilyen, elhiszem. Gondolj bele, az állatot is magát csak onnan ismerjük, hogy találtak egyet a partra vetve, a japánoknak csak mostanában sikerült élő állatot megfigyelniük. Lenn vannak azok a mélyben.
8/8 anonim válasza:
Kevesen tudják, de Atlantisz szigetét is óriástintahalak ásták alá. Jelenleg New Yorkot és Los Angelest akarják elpusztítani. Most én is nekik szurkolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!