Az Eszaki sark 100%-ban jeg? Vagy termeszetes talaj es azon a jeg?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 19:05
2/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen vannak a jég alatt szigetek ha jól tudom...
3/11 anonim válasza:
Bocsi, az a Déli sark. Az Északi alatt csak tenger van. :)
4/11 anonim válasza:
Csudát vannak szigetek! Nincs szárazföld! Csak a Déli sarkon!
5/11 anonim válasza:
"Csudát vannak szigetek! Nincs szárazföld! Csak a Déli sarkon!"
Nézd meg légy szíves a google föld-et. Te látsz a déli sarkon szigeteket?
6/11 anonim válasza:
Az északi sark 100% jég
A Déli sark alatt van egy kontinens(szárazföld,egy nagy sziget)
7/11 anonim válasza:
Ha letáborozol az északi sarkon, 2 hét múlva már nem ott vagy, elúszott a jég(jó nagy)tábla.
Déli sark: vastag jég-hó fedi a szárazföldet ami alatta van, és úgy tudom az ottani állandó tábor magassága 2000m és ez nem a hó/jég miatt van.
8/11 anonim válasza:
sarki rész csak jég. De ha hozzávehetjük Grönlandot, és az északi kanadai szigeteket is, ezek is hozzá tartozhatnak a sarki részhez tágabb értelemben.
9/11 anonim válasza:
le lehet pontozni de szerintem NEM 100%-ban jég! mit esznek a növényevők?hmm? rénszarvas?nyúl?pézsmatulok???
10/11 anonim válasza:
jah most nézem azok Grönlandon élnek...DE AZ IS ELVILEG BELE TARTOZIK AZ ÉSZAKI-SARKBA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!