Miből fejlődött ki az ember?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 14:47
1/13 anonim válasza:
Ugyanúgy primitív egysejtű lényekből, mint minden életforma ezen a bolygón :)
3/13 A kérdező kommentje:
tegnap azt hallottam a tv-ben hogy a patkányból, mert csak azok élhették túl a jégkorszakot akik a föld alatt át tudták vészelni. de én ezt hülyeségnek tartom, ti mit gondoltok?
2010. dec. 13. 15:23
4/13 anonim válasza:
Az őseiből. Az emberszabásúak közös őse egy Dryopithecus nevű főemlős, kb. 25 millió évvel ezelőtt élt. Ebből fejlődtek ki a Ramapithecusok, majd az Australopithecusok, végül pedig a Homo nemzettség.
6/13 anonim válasza:
Bocsánat kihagytam az Oreopithecust és a Kenyapithecust, amik nagyjából a Dryopithecussal egy időben éltek, de még nem tisztázott milyen rokonságban állnak.
7/13 A kérdező kommentje:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:23
Köszönöm!
2010. dec. 13. 15:39
8/13 anonim válasza:
Egy egér szerű rágcsáló lehetett az első emlős, majd ez alakult tovább.
9/13 A kérdező kommentje:
Most akkor tényleg igaz volt ami a Tv-ben volt, h rágcsálóból fejlődtünk ki? (tudom, h fullos válasz nincs rá mert csak feltételezések vannak)
2010. dec. 14. 11:54
10/13 anonim válasza:
Te is a Spektrumon láttad? Igazából igen nagy a valószínűsége, hiszen egy egér kicsi, nem zavar sok vizet, és a filmben is volt, hogy éjszakai életmódot folytatott, így életben maradhatott a dinók mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!