Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Titeket ez hogy érint?

Titeket ez hogy érint?

Figyelt kérdés

[link]

véletlenül találtam az oldalra, mélységesen megdöbbentett, hogy ennyi hülyeséget le mernek írni. Ti hogy vagytok ezzel?

Bocsi, hogy ide raktam, de értelmes és józan válaszokat akartam...

2010. dec. 11. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul. Bár én lennék ilyen gátlástalan "áltudós", rég gazdak lennék...
2010. dec. 11. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
engem egy jó szex jobban érint :D
2010. dec. 11. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:

magáról az oldalról sokat nem tudok mondani.

viszont egy végzett diplomás diatetikus ismerősöm egyszer azt mesélte, hogy mindazok az alapadatok amikkel dolgoznak (pl. kalóriamennyiségek, vitaminmennyiségek)valójában tapasztalati adatok (pl. a nácik nagyon sokat tettek hozzá a dologhoz, mert ők a táboraikban "megengedhették" maguknak, hogy a vázsgálati alanyaik súlyosan megbetegedjenek, meghaljanak a vizsgálatok közben), és igazából még senkinek sem sikerült a másik irányból, azaz a pl. egy sejt működéséhez szükséges energiából levezetni a szükséges napi energia mennyiséget, mert a kapott szükséges értékek nagyságrendel nagyobbak, mint amennyi a tapasztalat szerint kell (azaz a szükséges napi energia bevitel elvileg nem lenne képes működésben tartani a szervezetet). állítólag nem is nagyon feszegetik a problémát, mert szürke területre vezetne, ami pedig nyugaton könnyen a kutatási támogatások megvonásával járna, mivel tudománytalan.

hogy igaz-e, azt nem tudom, de érdekes probléma. és mivel nem kutatják, így szabad táptalaja mindenféle agymenésnek, ami meg megakadályozza, hogy kutassák... szóval ördögi kör.

2010. dec. 11. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Felsőbb éves orvostanhallgatóként az agyvérzés kerülget, amikor ilyeneket látok... Őszintén bevallom, hogy el sem bírtam olvasni, már az URL-ben szereplő "lúgosítás" kifejezéstől is feláll a hátamon a szőr.

Akasztani való sarlatánok, akik más emberek hülyeséget használják ki!

Például: "A hamburgernek hozzávetőleg 3-7 MHz között van az energia értéke"

Már általános suliban is azt tanítják, hogy az energia mértékegysége a Joule! Ezek meg itt Hertz-eznek össze-vissza.

A többi dolgot pedig nem is szeretném kommentálni...

2010. dec. 11. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes bla bla... Jó kis paraszt vakítás... És ki vesz ilyeneket?
2010. dec. 11. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

" Amikor megesszük az ételt a tápanyagok az emésztés során lebontódnak és az adott tápanyagokra jellemző elektromos frekvencia segítségével jutnak el a sejtjeinkhez"

wááá

wáááááááááááááááááááááááááááááááááááá

és az én szakmámnak még köze sincs a biológiához...

ááá bakker hihetetlen

az autóm megette a látáskárosult... kábé ennyi értelme van... bakker még csak nem is hülyeséget állítanak, hanem konkrétan értelme nincs...

sajnos mindig felhúzom magam az ilyeneken, mert szeretem a logikus gondolkodást, és kevésbé szélsőséges esetekben esetleg még nekem kerül többlet energiába, hogy rájöjjek, hogy miért "nem értem", közben meg csak nincs értelme...

Mert én hülye ugye szeretem mindenki mondandójának megadni az esélyt...

2010. dec. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!