Az állatok sokkal okosabbak. Ők nem írtják ki magukat (globális felmelegedés, drog, stb.).
2009. jan. 17. 22:24
12/22 anonim válasza:
Az előttem "szólónak" teljesen igaza van!
Azt az ember találta ki, hogy az ember a legokosabb.
Miért? Mert pusztítunk mindent ami körül vesz minket, de csak későn vesszük észre és a "nagy okosságunkkal" megoldásokat keresünk?
2009. jan. 19. 11:52
13/22 anonim válasza:
A patkány.
2009. jan. 19. 20:20
14/22 anonim válasza:
sok értelmes állat van csak nem tudnak egymással kommunikálni de erről a természet tehet
sok állatnak nincs slehetősége kihasználni a tudását pl a kutya több ezer szagot érez dee nem használ belőle csak keveseet
2009. jan. 19. 20:22
15/22 anonim válasza:
talán a delfin,de úgy tudom a majomfélék és a kutyák is okosak.
2009. jan. 27. 21:13
16/22 anonim válasza:
amennyire én tudom:
- csimpánz nagyon magas az IQ-ja, egyedül ő képes az emberen kivül a tükörben felismerni saját magát, azaz magas a ön-tudatossága
- kutya képes a legmagasabb szinten együttműködni az emberrel, kitalálni gondolatatait
- delfin: nagyon okos de ezt nehéz mérni, az ember által kitalált kísérletek egyszerűen nem kötik le, inkább egynással játszadoznak a 3D-s hatalmas óceánba...
- gorilla: érzelmi IQ-ban áll a legközlelebb az emberhez
- patkány: labirintusos feladatokban jobban teljesít mint egy átlag egyetemista szintű ember, egyébként is rendkivül tanulákony és óvatos állat
2009. jan. 31. 13:56
17/22 A kérdező kommentje:
Igen ez mind igaz, viszont végeztek kísérleteket és a delfin is felismeri magát a tükörben. Erről van videóm!
2009. jan. 31. 18:14
18/22 anonim válasza:
A hangyÁK és A méhEK. Nem intelligensnek mondhatóak, De mindennek megvan a dolga. Együtt, bolyban/családban intelligensebbek az embernél, pl. néhány méh megkerüli és hátulról támadja a menekülni próbáló betolakodót, a hangyák meg tökéletesen megépíttenek egy hangyaboyt, kis finomszemcséjű homokból, és soha nem tévednek el benne. A méhek meg TÖKÉLETES, PONTOS hatszög alakú sejteket építenek és használnak, helytakarékossági szempontból, meg mert a szemükkel (amiből egyébként 5-tel rendelkeznek fejenként) könnyebben átlátják. Ők is háborúznek, mint az emberek, (meg a majmok is), és képesek kiválasztani a legjobb méhlárvát, hogy királynőt neveljenek belőle maguknak, akinek EGYEDÜL van joga szaporodni a családban. Nem beszélve arról, hogy tesznek el maguknak enni télre.
2009. jan. 31. 20:13
19/22 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a csimpánz, mert van feladatmegoldó képessége.
2011. szept. 18. 13:36
20/22 anonim válasza:
Én is a csimpánzt írtam, egyetemen nyelvevolúciós órán ezt tanultuk, de egyesek lepontoztak anno a sárga földig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!