Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Kémiai kérdés, pls SOS?

Kémiai kérdés, pls SOS?

Figyelt kérdés

Egy kereskedelmi forgalomban is kapható, zöld színű, szilárd A vegyületet 2 mol/dm3

koncentrációjú

salétromsavban oldunk. Az anyag savban bomlik, amelynek eredménye egy sötét színű csapadék az

oldatban.

legfontosabb, mi lehet A vegyület? Tudom, hogy ezzel nem lehet teljesen kizárni mindent, de csak zöld színű vegyületeket soroljatok. Sajnos a google nem sokat segített rajtam, szóval hozzátok fordultam. Kérlek segítsetek, bármi jó, ami zöld színű vegyület. Értelmes válaszokat kérek. :)

2010. nov. 19. 20:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Aha, meglesz... Egyébként, Kedves tisztelettudó Válaszoló azok akik 90% felett teljesítenek mind a 4 fordulóban, azok nem használnak segítséget? Mert én nem hiszem el. Sok gyereknek rokona kémiatanár, vegyész valamelyik rokona, inkább őket kéne kiszűrni, nem engem, aki megpróbál saját ötletei által boldogulni. Ugyanis én semmilyen külső segítséget sehonnan nem kapok(még könyvem sincs nagyon, szegények is vagyunk), erre mondod Te: így jártál! De lennél az én helyembe, mert nem tudod hány embernek kellene bizonyítanom. A kérdést nem lustaságból raktam ki, elhiheted, rengeteg munkám van a versenyben.
2010. dec. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!