Az IPM novemberi számának hátlapján egy hő hatására színét megváltoztató papírdarab van. Lehet ilyesmit kapni valahol?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 14:34
1/6 anonim válasza:
minden papír megváltoztatja a színét hő hatására, elöbb barna lesz, majd fekete.
festéket keress ilyet, papírt nem fogsz találni (max hőpapírt, de az neked nem hiszem, hogy jó)
2/6 A kérdező kommentje:
Figyi, tudod miről beszélek? Gondolom fogalmad sincs, csak úgy írtál valamit. Az írjon, aki tudja a választ, köszi.
2010. nov. 8. 20:07
3/6 anonim válasza:
Csak papír jó? Nekem bögrém van ilyen. Sötétkék, de amikor forró kávét öntök bele akkor fehér. Amikor elmosogatom hideg vízben akkor hirtelen visszakékül. Ha csak félig van kávéval, akkor két színű.Gyerekkoromban kisautóim voltak hasonló festékkel lefestve.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen papír vagy fólia kéne, amit nagyobb kiszerelésbe tudok venni lehetőleg.
2010. nov. 9. 08:48
5/6 a_maestro_főnök válasza:
én ezt sose tudom mert ahol olvashatom, ott kivesznek belőle mindent, meg elteszik, és sose használják. multkor is ilyen 3d szemüveg volt, azt se láttam. -.-"
6/6 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél a válaszoddal, köszönöm. Egyébként nem mellé adták, hanem a borítón volt.
2010. dec. 9. 08:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!