A természettudósok többsége 0 valószínűségűként kezeli az embernél intelligensebb életformák létezését, és ezen életformák jelenlétét a Földön?
1
De mi van ha neked megjelenik egy angyal de 20 másik embernek nem?
Akkor létezik az angyal vagy sem? Vagy magadat elkönyveled skizofrénnek?
3
Aham tehát a saját szemednek sem hiszel akkor? Ez elég durva akkor mert ilyen embert tényleg nem lehet meggyőzni semmiről.
Ez a tudomány kategória, nem ezotéria. Ha ufokról, angyalokról akarsz beszélgetni, akkor rossz helyen tetted fel a kérdést.
Etek tök értelmetlen dolgok, smit írsz. Ha százan azt állítják, hogy megtalálták a frigyládát, de nem mondják el hol van, te hiszel nekik? Akkor mindent el kell hinni, amit mást mond?
5
Nem kell elhinni semmit max komolyan venni és nem kizárni mint azt sokan teszik.
Tehát nyitva tartani a kérdést esetleg tovább kutatni. Ne úgy tenni, mintha tudnánk mindent biztosra.
7
Talán van. Több beszámoló és videófelvétel is.
4: Sokat segített volna, ha elolvasod, amit írtam, és arra reagálsz. Azt írtam, hogy ha semmi okom nincs feltételezni, hogy amit láttam, az valós, akkor érzékcsalódásra gondolok. Nem azt írtam, hogy nem hiszek a szememnek, és ezért nekimegyek a falnak, mert nem hiszem el, hogy ott nincs ajtó.
Az érzékcsalódás egy létező és jól dokumentált dolog, az angyali jelenések pedig nem annyira.
De ha már itt tartunk: te mindig hiszel a szemednek? Például meg vagy róla győződve, hogy ezen a képen az A-val és B-vel jelölt részek nem egyszínűek, dacára annak, hogy bármilyen programmal megnézve azt kapod, hogy egyszínűek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!