A párkeresésnek van egy genetikai oldala?
Maximum annyiban, hogy ha valakinek például nem jönnek be az ázsiaiak, vagy valaki kimondottan a szőke hajra bukik. Bár manapság már ez utóbbi is megoldható hajfestéssel.
Szóval maximum egy nagyon minimális szerepe van, de a legtöbbször annyi sem.
Genetika talán annyira, hogy nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódik.
Inkább a másik oldal a lényeges.
Az ember szubjektív tapasztalatai által az elmében, agyban vonzások, taszítások, félelmek, vágyak stb. alakulnak ki, majd kavarognak.
Mikor az adott ember rá néz a másikra (ha nem a tudatosság magasabb fokán van), akkor nem is maga választ, hanem a benne lévő érzetek, érzések (vonzások, taszítások stb.).
Tehát a bennünk lévő érzeteknek, érzéseknek van igazán jelentősége.
4
Tehát nincs olyan, hogy belénk van kódolva, hogy a legegészségesebb egyedeket válasszuk ki?
Személyes tapasztalataimból és megfigyeléseimből levonva a következtetések, nem állítható, hogy csak úgy műkődne, ahogy írtad.
Hiszen a szépség szubjektív, az egészségnek vannak fokozatai (fizikai, mentális, érzelmi), az anyagi biztonság helyett lehet érzelmi biztonság stb.
Az emberi DNS az... erről egy új kérdést tudnék nyitni
Az emberi DNS olyan jól működik hogy erzekeken alapul az életünk minden ember a szép emberekhez vonzódik és ehhez képest az emberek nagyjából 10 százaléka szép és kívánatos test és arc ugyileg, nagyjából 50 átlagos és a maradék 40 meg átlag alatti abból sok a csúnya....
Na ezt hogy intézte el az embrei DNS!?
Marmint én vagy a kérdező?
Mert ha rám gondolsz akkor a napi inceled nő
#9 Hát... én a kérdezőre gondoltam, mert ő a visszajáró napiincel, de tudod, akinek inge, az vegye magára.
Meg amúgy sincs ennek köze a nemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!