Miért esik jól ennyire a főtt/meleg étel az embereknek?
Most sok meleget eszek így karácsonykor és eszembe ötlött, hogy meg is akartam ezt kérdezni. Anno egyetemen, amikor utazni kellett egyik előadásról a másikra; Ludovika, Elte és egész nap szendvicseken éltem észre sem vettem mennyit fogytam és milyen káros volt ez a szervezetemnek. Anyukámék mondták, hogy szendvicseken nem lehet élni. Egyek főtt ételt. Pedig ebben nincs ráció.
Megtapasztaltam, hogy ha aznap nem eszek főtt ételt, akkor az a nap szinte meg sincsen. Hiányérzetem van. Nem érzem, hogy ettem valamit. Nem érzem azt a jóleső érzést mint evvel. Vajon ez evolócionálisan az ősemberi törzs együtt sütögette a mamutot-ra vezethető vissza? Nem tudom, hogy ennek lennének racionális okai. Vagy tévedek?
Én nem azokról az időkről beszélek
Hanem akar a mairól
Egyszerűen dühítő látni hogy az emberek ennyire zabálás maniasok és ennyire arról szól az életük hogy csak legyen mit enni
Nem érted. Evolúciós értelemben egy, vagy két generáció semmi.
Azok élnek túl, akik energiát halmoznak.
De hogy jön ez ide egyébként? Mi a sérelem tárgya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!