Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért esik jól ennyire a...

Miért esik jól ennyire a főtt/meleg étel az embereknek?

Figyelt kérdés

Most sok meleget eszek így karácsonykor és eszembe ötlött, hogy meg is akartam ezt kérdezni. Anno egyetemen, amikor utazni kellett egyik előadásról a másikra; Ludovika, Elte és egész nap szendvicseken éltem észre sem vettem mennyit fogytam és milyen káros volt ez a szervezetemnek. Anyukámék mondták, hogy szendvicseken nem lehet élni. Egyek főtt ételt. Pedig ebben nincs ráció.

Megtapasztaltam, hogy ha aznap nem eszek főtt ételt, akkor az a nap szinte meg sincsen. Hiányérzetem van. Nem érzem, hogy ettem valamit. Nem érzem azt a jóleső érzést mint evvel. Vajon ez evolócionálisan az ősemberi törzs együtt sütögette a mamutot-ra vezethető vissza? Nem tudom, hogy ennek lennének racionális okai. Vagy tévedek?

dec. 24. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: Háborúk, éhínségek, kirablás: ezek az okai a nagy zabálásoknak. Ugyanis ezeket az élte túl a leginkább, akinek volt elég súlyfeleslege.
dec. 26. 09:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem azokról az időkről beszélek

Hanem akar a mairól

Egyszerűen dühítő látni hogy az emberek ennyire zabálás maniasok és ennyire arról szól az életük hogy csak legyen mit enni

dec. 26. 09:12
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Tegnap háború volt az országban, rablással egybekötve. Ma háború van egy szomszéd országban. Ezért zabál, aki tud.
dec. 26. 09:54
 14/15 anonim ***** válasza:
a hőkezelés elkezdi lebontani az amúgy nehezen emészthető dolgokat, és hamarabb emeli a vércukrot
dec. 26. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem érted. Evolúciós értelemben egy, vagy két generáció semmi.

Azok élnek túl, akik energiát halmoznak.

De hogy jön ez ide egyébként? Mi a sérelem tárgya?

dec. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!