Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hová forduljak ezzel?

Hová forduljak ezzel?

Figyelt kérdés
Bebizonyítottam, hogy Nikolai Perelman tévedett a Poincaré-sejtés bizonyítása kapcsán. 82 oldalas lett az anyag.

dec. 7. 21:24
 1/8 anonim válasza:
100%
Azért azt még korai kimondani, hogy tévedett. Ha valóban sikerült bebizonyítanod akkor érdemes valamelyik egyetemnek írnod ezzel kapcsolatban (olyan egyetemnek írj ahol tudod, hogy foglalkoznak ezzel a témakörrel). Ők is valószínűleg át fogják vizsgálni a bizonyításodat, hogy valóban helyes-e.
dec. 7. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jó ötlet, mert ellopják a felfedezést. Valamelyik nagy nemzetközi folyóiratnak írjon inkább és csakis e-mailben, hogy nyoma legyen.

dec. 7. 22:31
 3/8 Mojjo ***** válasza:
100%

@2: Miért, ha egyetemnek ír, akkor nincs nyoma?

Mondjuk az érdekes kérdés, hogy hol veszik annyira komolyan, hogy a 82 oldalt tényleg átnézzék kellő figyelemmel.

dec. 7. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ketsegbe vonva a bizonyitasod azt kell gondolnom hogyha nem tudod ezt hol kellene publikalni akkor nem tudtad bizonyitani:)
dec. 8. 02:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyen bizonyitasom lenne es tenyleg amator lennek, akkor siman kitennem a netre es kesz. Ez vegul is nem az atombomba vagy valami. Szerzoi jogokat nem sert, ha a neved odairod es a bizonyitas rendben van, akkor hamar keresni fognak.
dec. 8. 02:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én egy ismert matematikus vagyok, ezért inkább inkognitóban akarok maradni. Ezért a kérdés.
dec. 8. 10:20
 7/8 Mojjo ***** válasza:
100%

@6: Ez esetben ide kellene írnod:

[link]

dec. 8. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismert matematikus? Aha. En vagyok a kiraly.
dec. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!