Szerintetek orvoshoz kellene hogy forduljak? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Az van hogy minden érdekel és mindent szeretnék tudni,mindenen elgondolkozok és utánanézek a netten,ezzel töltöm időm 80%.
pl:hogy hogy működik egy motor,egy női agy,vagy mi lesz 2012 december 12.én,kik voltak a mayak,hogyan működik egy számítógép,az internet,egy program,abszolút minden.Nagy gond ez?
2010. jan. 21. 21:39
1/24 anonim válasza:
A Te korodban, mindenki ilyen filozofálgatós. Amúgy nem baj, addig tanulj minél többét még fogja az agyad...
3/24 anonim válasza:
szerintem is csak kíváncsi vagy, én is pont ilyen vagyok 14 évesen:)
4/24 A kérdező kommentje:
21 vagyok és 3 éve körülbelül azóta lettem csak ilyen
2010. jan. 21. 22:10
5/24 anonim válasza:
Dehogy menj orvoshoz! Nagyon jó, hogy minden érdekel. Valószinű így marad ez egész életedben és sok örömöd lesz majd az ismeretek megszerzése során. Aztán egyszercsak kevesebb dolog fog majd érdekelni. Az is előfordul, hogy lesz egy favorit téma, de valószinű, hogy megmarad ez a hatalmas tudásszomjad. Az lenne a legjobb.
6/24 anonim válasza:
Ha 1 vagy akkor még jobb mint gondoltam! Ez inkább áldás, mint,hogy orvoshoz fordulj. :) Na jó, azét a női agy működését ne kutasd mert bele rokkansz. :D
8/24 anonim válasza:
Szerezz be jó monitort, nehogy tönkremenjen a szemed. Szemészhez menj évente kontrollra, ha ennyit ülsz a monitor előtt.
9/24 anonim válasza:
Isten ments' ilyennel orvoshoz menni!
Tudod, mennyire irigyellek?
Nagyon sokra viheted az életben ekkora tudásvággyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!