Szerintetek orvoshoz kellene hogy forduljak? (tovább lent)
Az van hogy minden érdekel és mindent szeretnék tudni,mindenen elgondolkozok és utánanézek a netten,ezzel töltöm időm 80%.
pl:hogy hogy működik egy motor,egy női agy,vagy mi lesz 2012 december 12.én,kik voltak a mayak,hogyan működik egy számítógép,az internet,egy program,abszolút minden.Nagy gond ez?
Köszönöm,de én nem ilyen akarok lenni,mintha kényszerítve lennék rá.fura egy érzés.
Kifüstölt a számítógépem pár napja,éjjel-nappal rajta dolgoztam amíg megjavítottam,nem tudok félbeszakítani egy dolgot aminek nekifogtam amíg be nem fejezem.Számomra nagyon idegesítő.
Hála Istennek hogy a barátnőm elfogad ilyennek amilyen vagyok.
Igen,ezt most te magad is leírtad..."Hál Isten,hogy a barátnőm elfogad olyannak,amilyen vagyok!!"
A tudásvágy tényleg csodálatos dolog,főleg,ha a megszerzett ismereteket kamatoztatni is tudod,csak egy dolgot nem szabad közben elfelejteni:ÉLNI!!Mert megszerzed ezt a tudást,okos leszel,de mikor fogod kamatoztatni,ha szinte mindig csak a gép mellett ülsz?Ez nem betegség,és megmondom neked őszintén,ha én 21 éves lennék ,valószínűleg én is téged választanálak(ne értsd félre ,kérlek :) ) a sok izomagyú diszkópatkány helyett,de fontos,hogy megtaláld az egyensúlyt,és mellette a való világra is hagyj időt magadnak!!Még nem vagy orvosi eset,de 10 év múlva,hogy ezt így folytatod,akár eljuthatsz arra a szintre is!!Egy ici-pici kontroll,és semmi gáz nem lesz!Sok sikert és minden jót neked!!
:)) Ez szuper dolog!:) Én is ilyen vagyok! Két dolog bosszant fel különösen:
1. Amikor nagyon meg akarok érteni valamit, amihez matematika szükséges, és az a rémálmom. Szeretném érteni a mateket, de egyelöre még buta vagyok.:)
2. Egy rakás szuperérdekes dolgot kellett már abbahagynom, mert fizikailag nem jutott rá idöm a többi miatt.:)
Ne gondolj ilyen hülyeségekre, hogy orvos..:) Ez áldás, bódottá, én minden nap felfedezem, hogy milyen csodás a világ!
Nöi agy.:)) Vannak alapvetö fiziológiai eltérések a férfi és nöi agy között, de inkább a nök lélektanjának a szabályszerüségeit kellene megfejteni. Már ha van ilyen. Amire rájöttem, hogy erösen érzelmekben kódolnak mindent, mintegy univerzális nyelvként alkalmazzák egymás között, amit szerintem mi sosem érthetünk meg használható szinten.:)
Ezt úgy hívják, hogy mániákusság.
De így legalább profi lehetsz akár több dologban is, ami jobban érdekel.
Hogy mondjak egy példát: Michelangelo a szobrászatban, festészetben és az építészetben egyaránt eljutott az alkotás csúcsára.
Az a lényeg, hogy a párod el tudja fogadni hogy ha épp rákattogsz valamire, akkor vele kevesebbet foglalkozol.
Amennyiben ezt eléred, és ő így is szeret téged, akkor nincs gond.
Én is pont ilyen voltam, érettségi után csak bújtam a netet szinte minden után, borzasztó tudásvággyal, ugyanilyen témákban.
Egészen elkalandoztam és azt vettem észre az évek alatt, hogy egészen máshogy gondolokozok mint körülöttem az emberek, barátaim, bárki.
Olyan dolgokat fedeztem fel a világgal kapcsolatban, amit nem is hittem volna előtte hogy lehetséges, ma pedig napról napra használom. De ha elárulnám valakinek, vagy kinevetne, vagy fel se fogná, el se hinné, stb. Ezért inkább megtartom magamnak.
A tudás olyan dolog, hogy aki keres az talál, de fordítva is igaz. A tudás megkeresi azt akinek szüksége van rá/méltó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!