A Klasszikus Giroszkóp működését érti Ön ?
Tehát a szavazások között nincs olyan, aminek értelme is lenne.
Akkor mit itt a kérdés?
Egyébként sok órányi tananyag található írott formában vagy videó a youtube-on ami csak ezzel a témakörrel foglalkozik.
Akit érdekel a téma, az fogja magát és megtanulja - ha tényleg meg akarja tanulni!
Én 9 évvel vagyok nálad fiatalabb, de már 27 éve megtanultam, mert az egyetemi oktatási program első szemeszterében ez a tananyag része volt.
Akkor kedves kérdező - most sorra kerítheted a régi mozdonyok töltéséhez használt gőzlövettyűt!
Ez egy olyan fúvókarendszer ami a kazán saját gőznyomásával képes benyomni a pótvizet úgy, hogy - a gőzszabályzó kúpot és a működésben nem funkcionális visszacsapószelepet leszámítva - nem tartalmaz mozgó alkatrészt. Szerinted ez nem olyan, mintha valaki a hajánál fogva felemelné saját magát?
😆
"és ma reggel sikerült megértenem."
Az 1 ponton alátámasztott forgó biciklikereket? Az Newton-törvényekre visszavezetve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!