#10 - akkor szerinted mi volt, mikor lezárták az EU-s határokat?
Az mi volt, hogy a kvázi üres cipőboltból kizavartak, ha nem volt friss igazolványod a vírustesztelésről és/vagy oltásigazolványod?
És az mi volt, hogy a körzeti orvos rendelője előtt tömegesen fáztak fel az emberek, mert a várótermet lezárták?
Ennyi már elég az amnéziád mulasztásához, vagy soroljam még?
🤦
nov. 2. 21:31
12/30 anonim válasza:
#11 egészséges félelem és védelmi próbálkozás volt miután az emberek látták Kínában és Észak-Olaszországban mit okozott a járvány első hulláma. Se több, se kevesebb.
nov. 2. 21:34
13/30 anonim válasza:
#12 (21:34) írta:
"egészséges félelem"
🤦
Folytatom a sort:
"boldog szenvedés"
"humanitárius bombázás"
🤔😕😟
A Wikipédia a témában ezt írja:
"Az oximoron sajátságos jellegénél fogva igen alkalmas tömör irónia megfogalmazására. A megfelelően humoros, önellentmondásra épülő szövegkörnyezetben a kifejezni kívánt ellentmondást hangsúlyozó oximoronként jelenítünk meg egyes hétköznapi fogalmakat, úgymint: „gyengéd erőszak”, „rugalmas adóellenőr”, „tündéri boszorka”, „városi terepjáró” stb. Gyakran azonban éppen ellenkezőleg, a „hivatalos” tudálékosság eszközeként jelenik meg (pl. „objektív vélemény”)."
😆😂🤣
nov. 2. 21:41
14/30 anonim válasza:
3 dolog együttes hatása, hogy most ha covidos valaki, csak legyintünk mint egy influenzára:
- járványvédelmi intézkedések (fertőtlenítőszerek széleskörű alkalmazása, maszkviselés, kijárási korlátozások, humán forgalom mérséklése, home office stb.)
- vakcinázás --> nyájimmunitás
- a vírus természetes "passzálása", valamint a populáció immunológiai áthangolódása
nov. 2. 22:44
15/30 anonim válasza:
12! A Televízióban és az interneten láttad, vagy ottvoltál és saját szemeddel? A szurit is hipp-hopp előállították ugye? Folyton jöttem és mentem kolégámmal, dolgoztunk emberek közt voltunk és semmi bajunk nem volt. Nekem egy ismerősöm sem halt meg így, azt nem mondom hogy másé sem. Inkább abban vagyok szkeptikus hogy miben, mert valami volt, de az nem kínábol jött a haltól vagy a denevérhusitól. 20-órára legyél otthon mert megbüntetnek...vicc. Biztos este szaladgált az utcán a covid.
nov. 2. 22:48
16/30 anonim válasza:
Covid járványnak Putin elinditott háboruja vetett véget. Háborut nem lehet felülirni semillyen járvánnyal. Metxett f.xuak probálkoztak majomhimlö és egyéb baromságokkal de nem jött össze.
nov. 3. 02:54
17/30 anonim válasza:
#16-os: te tuti h kopasz vagy, fehér fűzős bakancsban és bomberdzsekiben mászkálsz, és otthon sört vedelve üvölteted a himnuszt... és h mindezt már alsó hangon 20 éve csinálod :D
nov. 3. 05:21
18/30 anonim válasza:
Nem. Putyin vetett neki véget azzal, hogy szolgáltatott új, érdekesebb témát a médiának.
nov. 3. 09:48
19/30 A kérdező kommentje:
Van abban valami, amit mondasz.
A háború kirobbanásával lényegében azonnal véget ért a járvány, bár én szeretnék abban hinni, hogy a vakcina győzte le...
nov. 3. 12:03
20/30 anonim válasza:
A vakcina már csak azért sem győzhette le, mert a hatékonysága negatív, legalábbis az adott körülmények között. A covidon való átesés hosszú távú - lehet, hogy életre szóló - védelmet ad a vírussal szemben. A vakcinák ezt a védelmet lenullázzák, és adnak helyette egy rövid távú - és nem teljes - védelmet. Ezért van az, hogy csak az oltottak kapták el egynél többször a covidot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!