A telepátia (és más extraszenzoriális jelenségek) már mérhetők ennek a repülőgépipari kutatónak a módszerével?
1
És ezt ki mondja?
A múlt század folyamán a nagyhatalmak hadseregei hivatalos vizsgálatokat is végeztek, hogy kizárják bárminemű tévedés lehetőségét a témában. Minden ilyen kutatás negatív eredménnyel zárult.
Mellesleg én - az #1 válaszadó - egyetemet végzett fizikus vagyok, és teljességgel abszurdnak tartom a extraszenzoriális jelenségek meglétének a feltételezését is, mert én ehhez már elég mélyen értem a világ működését. Az ocsmány szélhámosságokat alapból ignorálom és elszomorít, hogy mennyi ilyen undorító kretén él - és ráadásul jól megél a világunkban.
Bizonyos műveltségi szint felett az ember megszabadul bizonyos kényszerképzetektől, démonoktól, stb. - ez az egzakt tudományokkal való foglalkozás egyik nagyon kellemes hozadéka!
A "Stargate Project"-ről van szó, ami egy 1977-1995 között zajló kísérlet volt arra, hogy kiderítsék, hogy létezhet-e telepátia, alkalmazható-e hírszerzési feladatokra.
A konklúzió az volt, hogy nem - bővebben a Wikipedia oldalán:
Ne nézd egész nap, berohad az agyad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!