Miér hiszik a laposföldhívők hogy a bolygó korong és a műholdak csak diavetítés?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, tudja azt, hogy én 90 orszàgot beutaztam a bolygón és magyaráztam neki, hogy a leghoszabb reülőutam Budapest-Párizs-Montreal-Fülöp Szigetek, a Fülöp szigeteki nyaralásom után, Manila-Hongkong-Bangkok és Budapest. Kérdeztem tőle, hogyha lapos korong a föld, akkor hogyan utazhattam körbe a bolygót egyirányba.....erre nem tudott mást válaszolni, csak ennyit: honnan tudod láttad hogy merre mész? Szerintük ( a laposföld hívők szerint) , a műholdak csak vetítés, a nemzetközi űrállomás élőadás is az mert a nőnek aki fennt van az űrben, nem konyulhat lefelé a haja a súlytalanság miatt.....nos 2 ilyen bolonddal találkoztam életemben....ezek szerintem skrizoféniában szenvednek nem? Vagy más pszihiátriai kórkép?szept. 24. 13:42
21/22 anonim válasza:
"forgás nélkül nincs gravitáció"
"a hold és a mars is forog, még sincs gravitáció"
Hát kérdező, igazi csoda, hogy ezzel a "tudással" te nem vagy lapos-föld hívő!
22/22 anonim válasza:
#21.
Persze, hiszen a földi gravitáció egészen más mint a holdé, vagy a marsé.
Szívesen elmagyaráznám a lényegét..............már ha érteném, hogy miről van szó.
Amúgy tegnap kirándúltam a Bükkben, és b@..+ nagyon sokat kellet föl- és le- menni, szóval biztos hogy NEM lapos! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!