Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miér hiszik a laposföldhívők...

Miér hiszik a laposföldhívők hogy a bolygó korong és a műholdak csak diavetítés?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, tudja azt, hogy én 90 orszàgot beutaztam a bolygón és magyaráztam neki, hogy a leghoszabb reülőutam Budapest-Párizs-Montreal-Fülöp Szigetek, a Fülöp szigeteki nyaralásom után, Manila-Hongkong-Bangkok és Budapest. Kérdeztem tőle, hogyha lapos korong a föld, akkor hogyan utazhattam körbe a bolygót egyirányba.....erre nem tudott mást válaszolni, csak ennyit: honnan tudod láttad hogy merre mész? Szerintük ( a laposföld hívők szerint) , a műholdak csak vetítés, a nemzetközi űrállomás élőadás is az mert a nőnek aki fennt van az űrben, nem konyulhat lefelé a haja a súlytalanság miatt.....nos 2 ilyen bolonddal találkoztam életemben....ezek szerintem skrizoféniában szenvednek nem? Vagy más pszihiátriai kórkép?

szept. 24. 13:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Én sokáig azt gondoltam, hogy az ilyen laposföldes baromság az csak hecc, polgárpukkasztás, trollkodás, de valójában egy mai ember nem hiheti ezt, hiszen már az ókorban is közismert volt a Föld gömb alakja és azóta rengeteg ismeret halmozódott fel, amiket széltében-hosszában terjesztenek iskolákban, meg mindenhol máshol.

Mostanában viszont azt kezdem gyanítani, hogy nem a lapos Föld ebben a lényeg, hanem a hívő, vagyis a hit és hinni bármiben lehet.

Ugyan miért különbözne ez más hitektől, olyan dolgok kritika nélküli bizonyossági szinten való elfogadásától, amikre az égvilágon semmi bizonyíték nincs.

Hihetsz ufókban, a finn, vagy a hun rokonságban, vagy a hetvenkét huri ölelő karjaiban, a reinkarnációban, sátánban, vagy dzsinnekben, szárnyas Cupidóban, az örök vadászmezőkben, a háttérhatalom gonosz manipulációjában, vagy abban, hogy nincs is ilyen, bármiben és ha már létrejött a hit, a hiedelem, akkor nem számít semmilyen cáfolat, a hit elűzi a racionalitást - ez mindegyikben a közös és teljesen mindegy, mi a tárgya.

Mellesleg én speciel nem hiszek semmiben, csak hümmögök időnként még akkor is, ha valami valószínűsége, mégis van valamilyen agymenésnek, mert igazából az nem elég a bizonyossági szint eléréséhez.

szept. 25. 10:32
 12/22 A kérdező kommentje:
A Föld és a bolygók gömbalakja nem hiedelem hanem tény, forgás nélkül nincs gravitáció, mutattam ennek a haveromnak a távcsőben a többi bolygót.....a saját szemét meghazutolva azt állította hogy ő nem látja gömb alakúnak sem a Saturnust, sem az Uránust, és biztos a távcső csal, torzít.....nos 300.000ft-ért vettem ezt a távcsövet, nem torzít..🤣 Biztosan az iránytű is manipulálva van.....Kolombus idején is manipulált iránytűk voltak és összeesküdt a világ hogy hamis történelmet írjanak......már összevesztem ezzel a haverommal mert teljesen bolond szegény, nem bírtam már idegekkel hogy erőszakosan mondogatja az elméleteit a laposföldtől, a chemtrail csíkokról és a gyík emberekről......szegény nagyon tanulatlan, gondolom fizika és földrajz óráról hiányzott. Sajnos ezek a laposföld hívők általában sohasem jártak más orszàgokban főleg a tengerentúlon, de még tengerparton sem......kár hogy a Lipótmezei elmegyógyintézetet bezárták, nagyon kellene egy újat és sokkal nagyobbat építeni!🤦🏻‍♂️
szept. 25. 23:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Kérdező írta:

"forgás nélkül nincs gravitáció"

🤦

Válasz:

Van itt baj a fejekben - nem is kicsi - méghozzá mindkét oldalon!

😆😂🤣

szept. 26. 03:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Igazad van ebben hiszen a hold és a mars is forog, még sincs gravitáció, de ettől még a laposföld hívőknek pszihiàter és gumiszoba kell szerintem, az ilyen hülyéket ki kellene tömni és mutogatni!
szept. 29. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A Holdon és a Marson is van gravitáció 😅

Nagyra értékeljük hogy nem hiszel a lapos földben, de azért még van mit tanulnod

szept. 30. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű megmagyarázni a Föld gömbölyűségét itt Magyarországon, mert ugye mi "fenn" vagyunk.

Na de ugyan ezt meséld már el annak aki "alul" van pl. Ausztráliában! 😜

szept. 30. 21:20
 17/22 A kérdező kommentje:
🤦🏻‍♂️
szept. 30. 21:55
 18/22 anonim ***** válasza:
#17! Ne a fejed fogd, hanem magyarázd el!
szept. 30. 21:59
 19/22 A kérdező kommentje:
Nincs erre idegzetem bocsi, 12 órát dolgozom naponta..... Számomra akkor is a laposföld hívők fogyatékos betegek, az összes összeesküvés elmélet hívő fogyatékos. Ennyi, most alszom, egésznap melóztam jó éjszakát!
szept. 30. 22:04
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bosszantani, de ha te ezen a laposföldi baromságon nem tudsz egy jót röhögni, és berágatod magad, akkor tényleg aludj inkább!
szept. 30. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!