Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A barna szem hátrányosabb...

A barna szem hátrányosabb éjszaka vagy rossz fényviszoonyok szürkület stb. közben mint a kék?

Figyelt kérdés

A barna szem hátrányosabb északon a kékkel szemben a hosszú éjszakák és szürkület miatt. Barna szemmel nem látni rossz fényviszonyok között annyi féle színt, és a fókuszálás is nehezebb.

Tanulmány: [link]

aug. 17. 14:18
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Irigy vagy, mert tucat üres barna maki szemed van csak. Ja és szarabbul látsz kevés fény mellett.
aug. 20. 15:09
 32/45 anonim ***** válasza:
76%
Azért barna szeműként simán kenterbe verem a kínai könyv olvasásában a kék, zöld vagy bármilyen más szemszínű embereket.... Igaz, sötétben még nem próbáltam😁😁😁😁😁 Ennyit arról, hogy a barna szemű kevésbé érzékeli a színeket. Kék szemű barátom, bármikor szívesen kihívlak egy ilyen párbajra.
aug. 26. 17:00
 33/45 anonim ***** válasza:
80%
32-es vagyok.... Annyit még hozzátennék, hogy barna szemű létemre kifejezetten fényérzékeny a szemem, a szürkületben, sötétben sokkal jobban tudok közlekedni, míg nem világít a szemembe egy rohadt reflektor...... Ja és mielőtt "megvádolnál", nem tartozom semmilyen kisebbséghez.😁😁😁😁😁
aug. 26. 17:18
 34/45 anonim ***** válasza:
90%
A kék szemű talán jobban lát sötétben, viszont amennyivel jobban lát sötétben annyival érzékenyebb a fényre a szeme. Egy nappali életmódú fajnál melyik lesz az előnyösebb?
aug. 26. 17:18
 35/45 A kérdező kommentje:

"Annyit még hozzátennék, hogy barna szemű létemre " Nem tudod bizonyítani állításodat tudományos kísérletből származó referenciával.

Csak dacból és frusztrációból beszélsz....

aug. 27. 19:58
 36/45 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező pedig barna a szemem ezt hogy tudom neked bebizonyítani, küldjek neked képet róla😁😁😁😁😁????? Egy valós tényt miért kell bebizonyítani???? Nem értem😁😁😁😁😁😁 Miért írnám, hogy barna a szemem, ha kék?
aug. 28. 14:26
 37/45 A kérdező kommentje:
Ennyire fogyatékos még te sem lehetsz. Olvassad el párszor a beszélgetést, és rájön a 80-as IQ light proligyerek agyad is, hogy nem a szemszínedet kell bizonygatnod.
aug. 28. 21:07
 38/45 anonim ***** válasza:
37%
Arról nem tehetek te ostoba fajankó, hogy erre a mondatomra hivatkoztál...... Te ostoba véglény😁😁😁😁😁😁😁 Tehetek róla, hogy nem a megfelelő mondatot másoltad ki, nem megfelelő mondatra hivatkoztál te kis buta..... Ezek szerint mégsem olyan jó a szemed butuska🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Elszúrtad bibibibi 👻👻👻👻👻 Hülye vagy köszönöm...... Ennyi..... Megint én nyertem bibibibi te kis frusztrált ostoba kék szemű egyed😁😁😁😁😁😁😁 Majd megtanulsz pontosan fogalmazni...... "Értelmiséged" ellenére ilyen hibát elkövetni...... Hopika beszoptad bibibibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aug. 29. 03:58
 39/45 A kérdező kommentje:
Mondom prosztó tini gyerek vagy, proletárok gyereke. Túlbecsültem még a 80-as IQ-t is. Értelmi szinted, és stílusod alapján lehet talán még valami barna szemű roma gyerek vagy.
aug. 29. 05:12
 40/45 veszettkecske ***** válasza:
81%
39: Cumberstone, akkor pislogjál magadnak a sötétben, örüljél neki, hogy milyen jól látsz, más meg örül neki, hogy nem lát téged. Nekem milyen színű is a szemem, te sötétség?
aug. 29. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!