Van olyan,aki mèg emlèkszik a csernobili baleset idején történtekre?
Figyelt kérdés
Van olyan,aki mèg emlèkszik a csernobili baleset idején történtekre?Èn 7 èves voltam,ès semmi szokatlant nem èszleltem.De több olyanról hallottam,aki làtott furcsa felhőket az ègen,szokatlan jelenségeket.Èn csak arra emlékszem,hogy utàna, miután màr a tv-ben is benne volt,pàr nappal volt egy nagyon nagy vihar.Egy fa ràszakadt a kocsinkra.Apàm kiment,4 èv múlva meghalt.Ki hogy èlte meg ezt,akkor?aug. 13. 22:54
11/12 EagleHUN válasza:
#10 ezt sajnos már másoktól is hallottam vagy írtak ilyesmit itt gyik -on.
Ezt érdemes lenne vizsgálni ki rendelte rzt el, nyilván olyan volt aki már tudott a szennyezésről? Valamilyen benfentes...
Nyilván azért hogy "kárba ne vesszen" a saláta amit megtermeltek.
Pontosan mikor rendelték ezt el mely napokon történt?
Mert az is lehet úgy gondolták "még nem ért ide a sugárzás" - csak de már itt volt és rajta a salátán. Vagy még valóban nem.
Szóval ezt érdemes lenne alaposabban kivizsgálni mert akár még mai napig lehetne büntetőjogi felelőssége a dolognak.
12/12 anonim válasza:
#11 Szerintem arról lehetett szó hogy lecsökkent a kereslet a salátára ezért a menza olcsón jutott hozzá. Ez már az után volt hogy bemondták az eseményt, meg hogy senki ne egyen salátát. Ezután nyilván nehezebb volt eladni a salátát. A menza meg élt a lehetőséggel. Én nem menzán ettem csak mondták hogy sokszor adnak salátát amióta megtörtént a baleset ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!