Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az új adatok apján kiderülhet,...

Az új adatok apján kiderülhet, hogy az emberek többsége biszexuális, és a heterok vannak kisebbégben?

Figyelt kérdés

Én már egy ideje mondom, hogy sokkal több biszex ember van, és felvetettem, hogy a heterok vannak kisebbségben csak rejtőzködnek. De az LMBTQ elterjedésével ezek egyre többen bújnak elő:

"Világszerte a 18 és 24 év közötti válaszadók 44 százaléka vallotta magát „nem teljesen heterónak”, míg az Egyesült Királyságban ez az arány 47 százalékra emelkedett."

Ez 44-47%-os arány már így is jóval több, mint hittük, és ez csak növekedni fog.

Forrás: [link]

júl. 18. 07:37
A kérdező szavazást indított:
Kiderülhet
Nem.
29 szavazat
1 2
 1/20 Kólauborkával ***** válasza:
86%
Tekintve, hogy az én személyes környezetemben nincs ilyen ember, így gyanítom a felmérést valamelyik LMBTQ-s helyszín közelében csinálták, ennek fényében az “eredmény” nem meglepő.
júl. 18. 07:45
 2/20 anonim válasza:
96%

Én úgy bírom, hogy vannak olyanok akik hírt csinálnak a vágyaikból.

Valami mellett én állástfoglalok, akkor csináljunk belőle hírt, tálaljuk kész tényként, mert az jó.

Tetemtsük meg a saját valóságot.

júl. 18. 07:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki komolyan is gondolja, az továbbra is 10%

Azért elég komoly választási rendszer kell ahhoz, hogy ebből többség legyen, bár nem lehetetlen...

júl. 18. 08:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kérdéssel is lehet manipulálni ahogy felteszik, kívánt eredmény érdekében.

De ha mégis igaz... akkor a heterok a szexuális kisebbség. Őket kell védeni és támogatni, ilyen-olyan napokon uneppelni stb

Hát ez csodálatos!

júl. 18. 08:40
 5/20 anonim ***** válasza:
43%
Az LMBTQP propaganda hatására a fiatalok között egyre több a divatbzi. Szerencsére a többségük felnőtt korára kinövi.
júl. 18. 09:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

És ez egy reprezentatív felmérés volt? Ami valóban tükrözi az egész népesség véleményét?

Vagy csak egy bizonyos körben volt elérhető a kérdőív. Pl. a Durex oldalán? Mert akkor nyilván nem lehet értelmezi az egész lakosságra az eredményeket.

júl. 18. 09:42
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Durex vagy sem, mind tudjuk, hogy ha az Origo lehozta, akkor bullshit az egész.
júl. 18. 11:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"Világszerte a 18 és 24 év közötti válaszadók 44 százaléka vallotta magát „nem teljesen heterónak”, míg az Egyesült Királyságban ez az arány 47 százalékra emelkedett."

Manapság az átlagos 18-24 közötti fiatalokbónál fejben még nagyban tart a kamaszkori útkeresés, ennek megfelelően nem igazán ismerik magukat, illetve erősen hat rájuk a környezet. Homofób közegben pont az ellenkezője jellemző, először mindenki heteronak hiszi magát, mindenki hetero kapcsolatokkal próbálkozik, és a homoszexuálisok csak később, sok kételkedés és tapasztalat után ismerik fel az orientációjukat.

Másrészt liberális gondolkodású közegben óvatosan szokás megközelíteni a témát. Hogy egy (hétköznapi értelemben) teljesen heteró bloggertől idézzek: 98 % heteró vagyok, azt a 2 %-ot meg fenntartom arra, hogy végső soron nem tudhatom, esetleg mi fog történni a jövőben.

júl. 18. 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy mindenhol csak zanzásított összefoglalókat lehet olvasni, a teljes jelentés (metodikával megspékelve) meg sehol.

Sem a Durex:

[link]

sem a Durex tulajdonosának:

[link]

oldalán nem található (a 2010-es jelentésük: [link] ). Ez így komolytalan.

júl. 18. 12:05
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehetséges, hogy csak a vallásunk, meg társadalmi elvárások miatt került a heteroszexualítás látszólag többségbe. Tehát egy évszázadok óta tartó SZEXUÁLISTERROR eredménye a túlzott heteroszexualítás.
júl. 19. 05:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!