Az új adatok apján kiderülhet, hogy az emberek többsége biszexuális, és a heterok vannak kisebbégben?
Én már egy ideje mondom, hogy sokkal több biszex ember van, és felvetettem, hogy a heterok vannak kisebbségben csak rejtőzködnek. De az LMBTQ elterjedésével ezek egyre többen bújnak elő:
"Világszerte a 18 és 24 év közötti válaszadók 44 százaléka vallotta magát „nem teljesen heterónak”, míg az Egyesült Királyságban ez az arány 47 százalékra emelkedett."
Ez 44-47%-os arány már így is jóval több, mint hittük, és ez csak növekedni fog.
Forrás: [link]
Én úgy bírom, hogy vannak olyanok akik hírt csinálnak a vágyaikból.
Valami mellett én állástfoglalok, akkor csináljunk belőle hírt, tálaljuk kész tényként, mert az jó.
Tetemtsük meg a saját valóságot.
Aki komolyan is gondolja, az továbbra is 10%
Azért elég komoly választási rendszer kell ahhoz, hogy ebből többség legyen, bár nem lehetetlen...
Azért a kérdéssel is lehet manipulálni ahogy felteszik, kívánt eredmény érdekében.
De ha mégis igaz... akkor a heterok a szexuális kisebbség. Őket kell védeni és támogatni, ilyen-olyan napokon uneppelni stb
Hát ez csodálatos!
És ez egy reprezentatív felmérés volt? Ami valóban tükrözi az egész népesség véleményét?
Vagy csak egy bizonyos körben volt elérhető a kérdőív. Pl. a Durex oldalán? Mert akkor nyilván nem lehet értelmezi az egész lakosságra az eredményeket.
"Világszerte a 18 és 24 év közötti válaszadók 44 százaléka vallotta magát „nem teljesen heterónak”, míg az Egyesült Királyságban ez az arány 47 százalékra emelkedett."
Manapság az átlagos 18-24 közötti fiatalokbónál fejben még nagyban tart a kamaszkori útkeresés, ennek megfelelően nem igazán ismerik magukat, illetve erősen hat rájuk a környezet. Homofób közegben pont az ellenkezője jellemző, először mindenki heteronak hiszi magát, mindenki hetero kapcsolatokkal próbálkozik, és a homoszexuálisok csak később, sok kételkedés és tapasztalat után ismerik fel az orientációjukat.
Másrészt liberális gondolkodású közegben óvatosan szokás megközelíteni a témát. Hogy egy (hétköznapi értelemben) teljesen heteró bloggertől idézzek: 98 % heteró vagyok, azt a 2 %-ot meg fenntartom arra, hogy végső soron nem tudhatom, esetleg mi fog történni a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!