Az új adatok apján kiderülhet, hogy az emberek többsége biszexuális, és a heterok vannak kisebbégben?
Én már egy ideje mondom, hogy sokkal több biszex ember van, és felvetettem, hogy a heterok vannak kisebbségben csak rejtőzködnek. De az LMBTQ elterjedésével ezek egyre többen bújnak elő:
"Világszerte a 18 és 24 év közötti válaszadók 44 százaléka vallotta magát „nem teljesen heterónak”, míg az Egyesült Királyságban ez az arány 47 százalékra emelkedett."
Ez 44-47%-os arány már így is jóval több, mint hittük, és ez csak növekedni fog.
Forrás: [link]
A kérdés inkább az lenne, hogy ez miért lényeges?
Mert érzelmileg fejlett egyén képes nemre való tekintet nélkül szeretni, aztán hogy fizikailag kihez vonzódik az már lényegtelen.
Persze egy pszichopata világban...
Az a baj, hogy a tudományos (főleg társadalomtudomány) témákkal kapcsolatos témáknál nagyon pongyolán kommunikálják a talált adatokat. Társas lényként nagyon komoly hatással van az emberre a környezete (peer pressure) és agy jó 10-15 éve, vagyis amikor a mai 18-24 évesek a legbefolyásolhatóbb korukat élték, nagyon keményen elkezdték nyomni ezt a témát.
Ez egybe vág az algoritmusokkal szűrt és előállitott adatfolyamokkal a közösségi médián, amiknek két közvetlen hatása van. Az egyik, ha egy témára rákeresel, akkor a kapcsolódó témákat fogja erőltetni és az ellenkezőjét hanyagolni, amivel valamelyik oldal burkába zár (echo chamber), a másik pedig, hogy csúcsra járatja a megerősítési torzítást (confirmation bias).
Vagyis nincs több nemheteró, mint 50 éve, de sikeresen összezavartunk egy generációt azáltal, hogy az internet nevelte fel őket.
Én már régóta felvetettem, hogy a természettudomány az egyetlen igazi tudomány, de nem akarják elfogadni.
A természettudományban nem lehet senkit összezavarni, mert az egzakt.
Nézzünk egzakt tényeket az egyed fejlődés szempontjából:
- miért is csak 2. trimester végén indul be a tej elválasztás az anyuka szervezetében?
A válasz érdekes, mert az ösztrogén olyan hatással van a magzatra, hogy genotipustól függetlenül XX fenotipus lenne belőle. Ez mit jelent?
Azt, hogy a női nemi hormonok képesek akár egy férfi testébe női agyat huzalozni.
Most kapaszkodik, a fogamzásgátlók, a husokban (élő állat korában)használt hormonoknak pont ilyen hatása van....
Vagyis te azt gondolod, hogy minden egy 1 dimenziós szabályrendszer mentén működik, aztán kiderül, hogy nem....
Vagyis azt kellene megérteni, hogy az elmúlt 60 évben az egyed fejlődés korai szakasza megváltozott sok behatás miatt, ennek ez a következménye...lehet kiabálni, lehet divat bu****i, a probléma viszont az, hogy ez sehová nem vezet...
Szerinted miért mérik a hormon tartalmát az ivóvíznek???
Kb 15-20 éve jöttek rá az okokra, csak közben felnőtt 4-5 generáció.
Ókori görögök pederasztia stb...
akkoriban nem vót az ivóvíznek hormontartalma. De vót, hogy görögök csak gyereknemzés céljával közösültek feleségükkel, utána mentek vissza "kedvesükhöz"... akiért akár az életüket is áldozták...vagy egyebek:
"így történt ez azzal a harcossal is, akit ellenfele leterített, s mikor már éppen megölni készült, arra kérte, hogy kardját a mellébe döfje, és így szólt: „Hogy kedvesemnek ne kelljen szégyenkeznie, ha azt látja, hogy hátulról kaptam a sebet.” "
Nem volt hormon a húsban, vízben. De volt kis kortól történő "elfogadtatás" ezzel kapcsolatban... fentebb olvasható is az eredménye:
mivel ebbe nőttek bele, ebbe nevelték őket bele céltudatosan, ezért ezt tartották elfogadottnak/ "normálisnak" D:
Szerintem érdeke volt az akkori görög "elitnek" bizonyos okokból ez a fajta "társadalmi struktúra" és van pár sejtésem miért...
Ez megintcsak érdekes amit az utolsó írt, ha ez így ebben a formában igaz lenne, akkor végre megmagyarázza miért lettek komplett országok pszichopata jellegűek.
Vagyis a vezető réteg pszichopata, és komplett generációkat tettek azzá, van sejtésem miért is jó ez, de hát ide azt sem lehet leírni...
Ez egy manipulált, abszolút nem reprezentatív felmérés. Vajon a kevésbé netet használó vidék
- idősebbek, akiknek nincs net, sem okos telefon - azok között is arányosan kérdeztek, felmértek? Innen merek válaszolni, hogy NEM.
A mainstreamnek érdeke a hagyományok átalakítása, manipulálja statisztikán keresztül a világot.
Szomorú világ lesz, ha nem az egyértelmű férfi-nő dominanciát felforgatják!
Pl leszólítok dzámomra szimpatikus hölgyet, aztán kiderül, hogy ma épp inkább férfi akar lenni!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!