Brit tudósok megállapították, hogy a nem binárisok száma miért növekedik ha nem tudnak szaporodni?
Egyrészt, tudni kellene, hogy a tudósok mi alapján vonták le ezt a következtetést. Nyilván valamiféle önbevallásos kérdőív eredményei alapján, így előfordulhat az is, hogy egyszerűen egyre többen hajlandók felvállalni - akár névtelenül is - azt, hogy non-binaryk.
De amúgy, miért ne tudnának szaporodni? Tiltja nekik valami?
4
“ De amúgy, miért ne tudnának szaporodni? Tiltja nekik valami?”
Hát sok országban szerintem igen. Ugyanakkor jellemzőbb az örökbefogadás ha már nagyon “kéne” gyerek.
A szaporodást elég nehéz tiltani, lévén szaporodni bárkivel tud bárki, aki biológiailag képes rá.
A házasságot tilthatják, de annak meg nem sok köze van a szaporodáshoz.
Egy non-binary pár tagjai lehetnek ellenkező neműek, ők alapesetben képesek biológiailag szaporodni, nekik nem szükséges az örökbefogadáshoz folyamodni.
Egyébként a biológiai szaporodás és a non-binaryk számának növekedése között valószínűleg nincs korreláció.
6
Én is arra gondoltam, hogy nincs korreláció. Inkább a mindenkori politika, “értékek”, trendek, divatok döntik el.
Ugyanakkor a non-binaryk valószínűleg politikailag erősen balos irányultságúak is és egyben a Földet megvédvén, a túlszaporodást megelőzvén tudatosan sem vállanak gyereker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!