A tudomány milyen magyarázatot ad arra, amikor valami spontán módon leesik a házban úgy, hogy előtte a helyén, nyugalomban volt?
Gondolom sokan tapasztaltak már ilyet. Ilyenkor rögtön beindul a fantázia, hogy milyen "természetfeletti" lények okozhatták.
Van erre logikus magyarázat?
Legdurvább ilyen eset amit láttam.Halotti búcsúztatón voltunk.Temetés után kaja beszélgetés.Egy táska volt a székre akasztva.6 voltunk a szobában.
Gyerökök amit akkor láttunk még a hideg is kiráz.
Láttuk ahogy a táska elkezdett mozogni mintha valaki mozgatná.Majd hírtelen a szoba közepére repült úgy hogy a székre volt felakasztva.A táska az egyik ott lévő emberé volt és volt benne egy fénykép a meghalt emberről.
Két lány annyira megijedt hogy kifutott a kertbe.Még mi is csak néztünk hogy ez hogyan lehetséges.
Mi is megtapasztaltuk olyat, hogy egy régi (nem lapos) tv-ről leugrott egy ráhelyezett kis tárgy.
Nehezen tudtuk feldolgozni, nem volt rá hétköznapi magyarázat.
Mivel én jól képzett ember vagyok, ezért nem indul be a fantáziám, hanem megpróbálok rájönni a jelenség okára. Szinte mindig kivétel nélkül sikerül megtalálni az eseményt kiváltó okot.
Viszont amikor nem találok közvetlen magyarázatot, akkor is látom a lehetőségét néhány ellenőrizhetetlen körülménynek, pl. pillanatra felerősödő huzat, eleve instabil elhelyezés, stb. - tehát nincs mit oldani!
A tudomány akkor tud hozzászólni az ilyenhez, ha vizsgálható.
Tehát adott esetben sok ilyen tárgyat kell kitenni, műszerekkel körberakva. Akkor lehet valamit mondani róla, miért történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!