Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A 300 millió emberi ondó...

A 300 millió emberi ondó közül, miért én voltam a leggyorsabb, és legokosabb a versenyben?

Figyelt kérdés
jún. 10. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Az a helyzet, hogy valójában elég vacak egy sperma lehettél, csenevész és göthös is, csak a mamádra rájött egy heves köhögőroham és mit tesz Isten,olyan hevesen rázkódott az egész teste, az alsó fertályt is beleértve, hogy össze lett kuszálva minden, az erős és egészséges spermiumok hátra lettek passzírozva, te meg előrelökődtél, mint amikor a maratoni futásnál egy csaló levágja az utat.

Aztán még a mezőny erőssége sem mindegy.

Teszem azt a Bundesliga és az NB2 között van azért egy kis különbség, így jobb, ha nem vagy elszállva magadtól, mert ha anyukádat ketten partizták volna meg a jeles alkalommal és a másik egy néger lett volna, akkor kétmillió kilencszázkilencvenezer esetben feka lennél, de abból sem valami daliás bantu, hanem egy szudáni pálcika karú, nagy hasú, vízkóros fejű félidióta, aki képtelen megtanulni a szorzótáblát.

Mellesleg hatszor hét?

jún. 11. 00:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Láttad a Kocka c. horrorfilm első részét? Na abban sem a leggyorsabb és legokosabb jutott ki a végén.
jún. 11. 00:44
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Na, azért nem egészen.

Alapból 6 millió. De most már ez is egyre kevesebb.

Másrészt ennek nagy része kifolyik, vagy be se jut még a méhbe sem, illetve ott a fele rossz irányba indul.

Úgy pár 10000 közül lehettél te a leggyorsabb.

De a petesejtnél sem úgy néz ki a helyzet, hogy odaúszik egy spermium, aztán befurakszik. Nem: előbb fel kell puhítani a burkot, ehhez sokan kellenek.

Na, ezek közül voltál te a legszerencsésebb (mert itt már nem a sebesség dönt).

Másrészt ez még semmit nem mond arról, hogy a többi géneddel mi a helyzet. Okosság? Az még akkor nem volt. A spermiumok simán csak szagra mennek.

A génkészlet kis töredéke működött.

Csak reménykedni lehet, hogy a többi géned egyáltalán megvan.

jún. 11. 01:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Te voltál a legsikamlósabb
jún. 11. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Te voltál a főg@ci!
jún. 12. 04:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a gyorsaság számít, illetve a szerencsének nagy szerepe van a dologban, ahogy előttem is leírták. És soha nem nem értettem, ezt a "sperma vagyok dolgot". Ugye egy zigótához két sejt kell, hogy a diploid organizmus létrejöjjön. Sőt a tápanyagokat, meg pl. a mitokondriumokat a petesejt adja, szóval becsüljük meg szegényt!

Ha tudsz angolul, akkor ajánlom ezt a nagyon látványos animációval elkészített videót:

https://www.youtube.com/watch?v=_5OvgQW6FG4

jún. 15. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Na most látom, hogy van magyar felirat a videóhoz, szóval még angolul sem kell tudni hozzá. :)
jún. 15. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!