A 300 millió emberi ondó közül, miért én voltam a leggyorsabb, és legokosabb a versenyben?
Maradjunk annyiban, hogy a leggyorsabb te voltál. (Vagyis ugyebár a te egyik feled.)
A legokosabb kérdése még nem dőlt el ezen a ponton... :D
Hát elösszőr is az ondó az egész adag, te a spermiumra gondoltál. Így kicsit úgy hangzik mintha te a világ legnagyobb gangbang parijának az eredménye lennél.
Az okosság nem, tudom hogy kerül ide. Az meg hogy a legyorsabb spermium termékenyi ti meg a petesejtet, nem feltétlenül igaz. Ez is egy egyszerüsítés/elavult információ, hasonló a nyelvtérképhet. Habár a sebesség számít, nem az lesz a döntő faktor.
Egy kis sperma voltál a sok millió közül. Igyekezzél rendesen és lám, mákod volt te jutottál be. Szorgalmasan edzhetett téged különbözö módszerekkel a kibocsájtó.
Legjobb ha nem tudod meg az előzményeket. Még az is lehet egy hajszál választott el egy nyelőcsőtől vagy ami még rosszabb....
Én ezt megfordítanám. Mivel mindenki a leggyorsabb/legügyesebb spermium(ok)ból születik, törvényszerű, hogy te is győztes voltál. Nem is lehetnél más, hiszen a többi "nem ért célba". Csak és kizárólag az lehetsz, amelyik megtermékenyítette a petesejtet.
Az a tény, hogy gondolkodó lényként itt vagy, garantálja, hogy ez nem lehetett másként.
Hogy miért pont az volt, amelyik? Hát valamelyiknek lennie kellett, ha megtörtént a megtermékenyítés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!