Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A chemtrail hívők miért nem...

A chemtrail hívők miért nem bizonyítják be ilyen könnyen az "igazukat"?

Figyelt kérdés
Ki kell rakni forgalmas légifolyosók alá pár steril befőttesüveget, benne táptalajjal, pár nap múlva összegyűjteni őket és bevizsgáltatni egy laborban. Egyből kiderülne, szórnak-e le valamilyen mérget.

2024. máj. 4. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Továbbá voltak a magyar kőkemény kemtrélisták (óberle, pálosi, madocsai), akik szerint a NATO csatlakozás óta vannak órákig megmaradó kondenzcsíkok.

Aztán ott van a hetvenes évekbeli magyar folyóirat cikke (Élet és Irodalom: "Figyeljük meg a kondenzsávokat."), amiben szintén a hosszú ideig maradó kondenzcsíkokról volt szó.

Ennyit a "Néhány évvel ezelőtt a repülők rövid csíkokat húztak maguk után."-ról...

2024. jún. 11. 18:33
 12/13 Szándékos Bendegúz ***** válasza:

Egy egyszerű megfigyelést mondanék el.

Megszámoltam a hozzászólásokat.

Nem tudom, hogy a névtelen hozzászólások mögött valójában hány különböző ember van .

Mindenesetre 8 vélemény szerint a hosszú kondenzcsíkokkal semmi baj sincs, hanem az ezeket látók fejében van a baj.

Szerintük nem is kicsi.

Úgy vettem észre itt tulajdonképpen egyedül maradtam a véleményemmel.

De egy kérdés merült fel bennem.

Ha ennyire nincs baj ezekkel a csíkokkal, akkor miért kell ezeket ilyen dühösen védelmezni.

Mire ez a nagy tiltakozás, ha tényleg csak néhány hibásan gondolkozó ember véleményéről van szó ?

2024. jún. 12. 08:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem védelmezi ezeket a csíkokat senki.

Arra világítunk rá, hogy mennyire hülyék azok, akik méregpermetezést látnak az órákig megmaradó kondenzcsíkokban.

Semmiféle tiltakozás nincs.

2024. jún. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!