Tényleg ennyire sok ostoba ember van, vagy csak ők a "hangosabbak"?
Görgetem a Facebookot, elém került egy holdraszállós cikk. Mondom megnézem a kommenteket. 99 százalékuk nem hiszi el, stúdióban vették fel, kamu, stb stb. Eszméletlen! És meg vannak róla győződve, hogy ők jobban tudják, ők mindentudók, és szerintünk aki a tudósoknak, csillagászoknak hisz, azok a buták.
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Szóval tényleg ilyen sok buta ember van, vagy egyszerűen az értelmesebb nem kommentel?
Itt van néhány példa, amiről írtam. Baromi elkeserítő. Csak egy kis töredéke a kommentszekciónak:
Kijött a Holdra szállás második rész.
Az életben ez a legfontosabb!
Remélem minden macskát elzártak a studióban és a takarítónő sem fog váratlanul benyitni!😉
Agymosás 😂😂😂
Hülye gyerekek, a földre sem vagytok képesek leszállni,nem hogy a holdra☝️
Hollywoodban.
Melyik stúdióban?
Nanu nanu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Újabb? Miért? Már volt egy?😛😁
Kb a feléig megnéztem már a videót, nagyon érdekes akikről beszél, viszont mondott egy dolgot, amivel nagyon nem értek egyet, persze én nem vagyok otthon a témában, de valahogy nagyon nehezen hiszem el, hogy ez így van.
Azt mondta, az intelligens emberek körében kevesebben szenvednek mentális/lelki betegségektől, pl. depressziótól.
Ezt nagyon nehezen hiszem el. Egy butább ember könnyebben lenne depressziós? Képtelenség, hiszen egy intelligens ember többet "agyal", többet aggódik, többet gondolkozik akár olyan dolgokon, amiktől szrul tudja érezni magát.
Te hogy látod ezt a dolgot? Szerinted ebben igaza volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!