Lehetséges olyan légköri tükröződés, hogy két Nap látszódjon az égen?
Figyelt kérdés
Alapból szerintem nem. Elbizonytalanít, hogy a neten ezek a fotók híroldalakon is megjelennek, a videómegosztón videók is vannak ilyen jelenségekről.
2024. jan. 29. 17:55
11/13 A kérdező kommentje:
9: Ennek a "8vcJ-V8tbmo" felvételnek a linkjét te hoztad be :)
2024. jan. 30. 22:18
12/13 anonim válasza:
Micsoda felfedezés.
Igen, én hoztam be, kiegészítettem a listádat egy videóval, amin szintén "megkettőződött Nap" látszik, csak a bombasztikus handabanda helyett a készítő kerek-perec leírta, hogy a látszólagos extra fényjelenségeket a kamera optikáján való tükröződés okozza.
13/13 A kérdező kommentje:
12: Ami te hoztál felvételt, én nem hoztam volna be, mert, ahogy írja a feltöltő, a látszólagos extra fényjelenségeket a kamera optikáján való tükröződés okozza.
2024. febr. 2. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!