Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Steril-e a 250 fokos sütőben...

Steril-e a 250 fokos sütőben 30 percig sütött félkilós kovászos kenyér, ha a sütés végén a maghőmérséklete 210 C fok?

Figyelt kérdés

Elvileg maradhat-e benne a kovászból gomba, vagy baktérium? Vagy, amikor kivettem a sütőből, akkor sterilnek tekinthetem?

[link]



jan. 26. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
#10: érdemes berakni vizet a sütő aljába egy fémpohárba már előbmelegítés előtt, így 100% lesz bent a páratartalom, kevésbé szárad ki a tészta.
jan. 26. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Mancsos lesz a kenyér, megfő, nem megsül
jan. 27. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

#12: szerintem nem sütöttél még jó kenyeret :)

Nem azt mondtam, hogy fazék vízbe tedd a tésztát.

jan. 27. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!