Steril-e a 250 fokos sütőben 30 percig sütött félkilós kovászos kenyér, ha a sütés végén a maghőmérséklete 210 C fok?
Figyelt kérdés
Elvileg maradhat-e benne a kovászból gomba, vagy baktérium? Vagy, amikor kivettem a sütőből, akkor sterilnek tekinthetem?
jan. 26. 10:40
11/13 anonim válasza:
#10: érdemes berakni vizet a sütő aljába egy fémpohárba már előbmelegítés előtt, így 100% lesz bent a páratartalom, kevésbé szárad ki a tészta.
12/13 anonim válasza:
Mancsos lesz a kenyér, megfő, nem megsül
13/13 anonim válasza:
#12: szerintem nem sütöttél még jó kenyeret :)
Nem azt mondtam, hogy fazék vízbe tedd a tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!