Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vett mar-e reszt valaki...

Vett mar-e reszt valaki arachnofobia kezelesen?

Figyelt kérdés
Erdekelne hogy milyen volt es mennyire hatasos.
2010. okt. 22. 01:01
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Vett-e már részt, ezt akartad írni.
2010. okt. 22. 07:58
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
A kezeles szerintem hulyeseg. Egyreszt nem ingyen csinaljak, masreszt a legfontosabb a sajat akaraterod. Ha felsz a pokoktol, meg kell gyoznod magad, hogy nincs mitol tartani. Nem harapnak, nem csipnek, betegseget nem terjesztenek. Ugyanolyan lenyek, mint barmelyikunk.
2010. okt. 22. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért van köztük olyan kis dög,amelyik csíp!Én is félek a pókoktól, de a kezelésnél sokkal hatékonyabb,ha lecsapom őket.Ráadásul ez ingyen van.
2010. okt. 22. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

"Azért van köztük olyan kis dög,amelyik csíp!Én is félek a pókoktól, de a kezelésnél sokkal hatékonyabb,ha lecsapom őket.Ráadásul ez ingyen van."

Tudod én 70 éves vagyok és sose csípett meg pók, úgy látszik szeretnek. Igaz hogy én is rajongok értük mikor látom hogy a vérszívó és betegséget terjesztő és tényleg veszélyes szúnyogokst hogy aprítják.Mert a fóbiának az a rossz tulajdonsága hogy valaki ok nékül retteg valamitől ezért fóbia, olyan mint az üldözési mánia.És azt meg nehéz lenne pókiszonyban szenvedőnek magyarázni hogy a pókok értelmes lények különösen az apró vadászgató pókocskák amelyeknek ráadásul gyönyörű mintázata van, és hamar meg lehet barátkozni velük mert azt észreveszik hogy nem bántja őket valaki, és akkor ők kezdik el szaglászni azt a hatalmas valamit ami mondjuk a kezem.Így is hozzá lehet állni a kérdéshez, és nem gondolkodás nélkül lecsapni egy átlagosnál sokkal hasznosabb kis élőlényt.

2010. okt. 22. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát,akkor simogass meg például egy mérges dajka pókot vagy egy fekete özvegyet,ez utóbbinak úgyis olyan szép homokóra mintázat van a potrohán,jelzi,hogy ha találkoztok,lejárt az időd...Na,majd aztán meglátod,van-e olyan pók,amelyik csíp...
2010. okt. 22. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam hogy nem létezik olyan pók ami embert is meg tud csipni csak magyarországon nem lépten nyomon van ilyen.
2010. okt. 22. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Istenem, a wikipedia altal tajekozott tomeg ismet belekot a tenyekbe. Csipos pokok. Sem a dajkapok, sem a fekete ozvegy nem fog megcsipni, ha veletlenul rad maszik. Ha elkezded csapkodni, akkor persze, beledereszti a merget. Kis hazankban azonban valoban marha nagy mazlistanak kell lenned, hogy ilyen es ehhez hasonlo teremtmenyekkel fuss ossze.
2010. okt. 22. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Aki nem fel tole az ugysem erti.nem arrol van szo,hogy csip-e vagy sem,egyszeruen a pok latvanyatol rosszul vagyok,kiraz tole a hideg ahogy kinez!!meg a gondolatatol is futkos a hideg a hatamon annyira felek toluk!!
2010. okt. 23. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!