Valakinek vett már részt Biorezonanciás kezelésen?
Van egy oldal (google első találat) ahol 7000forintért egy 20perces kezeléssel (elvileg) megszűntetik a nikotin utáni sóvárgást, vagyis nem fogod kívánni a cigarettát. Arra lennék kíváncsi, hogy valaki próbálta már ezt a módszert? Én már régóta próbálok leszokni, próbáltam önerőből, tapasszal, rágóval, cukorkával de sajnos egyik sem jött össze és több mint 30ezer forintot költöttem rájuk, tudom hogy ennek az x szorosát költöttem dohányárúra ezalatt a 6év alatt de mind feleslegesen (elhatározás megvolt, de egyszerűen akkor sem ment, lehet hogy túl gyenge vagyok, de rájöttem hogy az olyan kezelés ami szintúgy nikotint juttat a szervezetbe hatástalan). Ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a módszert de előtte meg akartam bizonyosodni róla hogy nem árulnak e zsákbamacskát.. Google első találata az oldal, nem reklámozásként írom ki csak azért hogy ha valaki mégis próbálta, csak nem tudja pont hogy Biorezonanciás kezelés akkor annak nem örülnék:) [link] - Megkérném szépen a moderátorokat, hogyha ez reklámozásnak számít (szerintem nem az mert nem azt írom hogy "itt szokj le") akkor a kérdésemet ne töröljék csak a "reklám" részt illetve a bevezető részét. Előre is köszönöm a válaszokat, illetve a megértést a moderátorok részéről!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!