Hi! Mi a véleményetek a biorezonanciás leszoktató kezelésről-hatásos? Tapolca környékén van ilyen?
Nővérem volt egy ilyenen, a lényeg, h a kezelés után egy szálat sem szabad elszívnod, mert különben nem volt értelme a kezelásnek.
Azt mondta, h így is szenvedett a leszokással, de enélkül teljesen képtelen lett volna rá.
Az ára nem kevés, kb 5ezer Ft, de sztem így is nagyon megéri, hiszen ha naponta 600-at költesz cigire, ak már 2 hét alatt is több ezret spóroltál, ha meg tovább is kibírod, ak több tízezret, úgyhogy én nagyon ajánlom ;)
Ez egy nagy kamu,nekem nem segített.Én a tapasszal szoktam le,de már vagy 4szer is megpróbáltam.Lehet,hogy akkor mikor végre leszoktam vele akkor is csak azért sikerült mert már nagyon akartam letenni, és azért is sikerült mert már mikor este lefeküdtem nem tudtam aludni annyira köhögtem.Arra gondoltam hát hülye vagyok én,betegségért fizetek más meg azért fizet hogy meggyógyuljon.
Na igy sikerült,de ha nincs az akaratom megette a fene.Azután veszegettem egy-egy jobb cuccot és boldog voltam.A munkahelyemen kihúztam magam mikor dicsértek milyen ügyes vagyok /még az ügyfelek is/hogy 35 év után abbahagytam.Pedig naponta kb 1és másfél dobozzal is elszívtam annyira nem tudtam lemondani.
Minden dohányosnak ajánlom szokjon le azóta az orvosokat járom,hogy a fulladásomat valahogy enyhítsem.
Rá sem szabadna szokni.A családunkban senki nem dohányzik,gyermekeim sem.
Én egy hete voltam Veszprémben ilyen kezelésen. Kicsit szkeptikus voltam, de van egy ismerősöm aki 30-40 évnyi, napi 2-3 doboznyi Symphonia után egy kezeléssel lerakta. Na mondom akkor nekem is menni fog. Úgy voltam vele, hogy mindenkin az segít amiben HISZ! Én hittem benne, de szerintem nem eléggé, mert nem segített. Bár attól függetlenül egy hete nem dohányzom, de szerintem csak az akaratomnak köszönhetem.....
....és utána néztem.....:
Amilyen gyorsan robbant be ez az eljárás a hazai alternatív gyógyításba, olyan heves viták veszik körül. Ehhez alapul szolgál, hogy a biorezonanciás készülékek működésének állítólagos elvét sem biológiai, sem fizikai szempontból nem tudták még bizonyítani.
A mi szempontunkból még fontosabb, hogy klinikai tesztekkel sem sikerült alátámasztani ezeknek a készülékeknek az eredményességét a dohányzásról való leszokásban.
Nincs tehát bizonyíték arra, hogy a biorezonancia a placebo kezelésnél magasabb számú leszokást eredményezne, a feltételezett siker arány így kb. 6-10%.
(Elgondolkoztató, hogy az eljárást az allergia kimutatásában is elmarasztalták. Egy klinikai teszt alkalmával egy biorezonanciás készülékkel végzett allergiateszt értékeit összehasonlították a nagyon megbízható bőrpróba eredményével. Ezek azt mutatták, hogy a biorezonancia alkalmatlan allergia diagnosztizálására.)
Döntsd el, hogy hiszel-e benne. Bár szerintem ezek után már nem fogsz, mert ott fog motoszkálni a fejedben az én és más válaszolók negatív történetei.
Ha le akarod tenni a cigi és kell segítség, akkor szerintem ne kérdezz senkit, csak higgy valamiben és tedd az. Nem lesz olyan dolog, amiről mindenki csak jót ír.
ÉS BÍZZ MAGADBAN, MERT TE MEG TUDOD CSINÁLNI!!!***
Én egyszer kíváncsiságból kipróbáltam. A hókuszpókusz röhejes volt. A készülékbe elhelyezett csikk és az én elmém között valami delej kapcsolatot létesít. Na, a lényeg, hogy marhaság.
Mondjuk nekem természettudományos képzettségem van, ezért szkeptikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!