Megszűnt a Föld ózonpajzsa. Miért nem éreztünk semmit?
Több helyen is olvastam, hogy egy időre az ózonpajzs megszűnt felettünk.
Régen azt tanultam, hogy ez az élet megszűnésével járna. Olyan erős a Nap sugárzása, hogy ózonpajzs nélkül egyetlen percig sem élnénk. Most pedig mint kiderült összeomlott az ózonpajzs, mint egy védelmi pajzs egy űrhajós filmben. Hogy lehjet ez?
Ráadásul ha jól olvasom egy messzi csillag robbanása okán. Egy távoli csillag felrobban és itt megszűnik az ózonpajzs? Mi lenne, ha több csillag robbanna fel közel egymáshoz időben? Megszűnne az élet itt?
Ráadásul azt tanultuk, hogy egy szempillantás alatt vége lenne az életnek mint a botnak
Nem szűnt meg a Föld ózonpajzsa.
Én egy órája éhesnek éreztem magam, most meg mennem kell szarni - úgyhogy a kérdésedben megfogalmazott mindkét állítás hamis!
Még világos van a bolygófelszín Magyarországi részén. Ha sietve kibújsz az ítéletnapbunkeredből, akkor talán még napfényárban úszva láthatod a csodálatosan üde késő őszi felszíni növénytakarót!
:)
Az egyszerű szűrés, hogy nem olvasol origot. Vannak megbízható oldalak és vannak nem megbízható oldalak. De ha jót akarsz, akkor csak gyak-ot olvasol, itt minden dráma megvan, amire szükséged van.:)
Elég hihetetlen, de ezt az oldalt többre tartom az összes híroldalnál:) Mondjuk az én dózisaimat is állítani kéne lassan:)
> Megszűnt a Föld ózonpajzsa
Az ominózus Origo cikk sem írja azt, hogy megszűnt. Ír az október 9-ei eseményről, igazán érdemi dolgot nem mondva róla, azon túl, hogy észlelhető volt az ionoszféra zavara.
A cikk végén van csak egy feltételes módban megfogalmazott állítás:
Amennyiben a robbanás közelebb történik {értsd: történ*NE*, történt *VOLNA}, az hatalmas problémát jelenten*NE*, és teljesen eltöröl*NÉ* bolygónk ózonrétegét…
Akkor láss világosan:
A cikkből idézek:
"Szerencsére a mostani robbanás elég távol volt ahhoz, hogy ne következzen be nagyobb katasztrófa és az ózonpajzs is gyorsan regenerálódott az eseményt követően."
Leblokkoltál hogy odalett az ózonpajzs?
De van máááásik (mondaná Eötvös bohóc), tán jobb mint az előző.
Hehe 7-es! "De ha jót akarsz, akkor csak gyak-ot olvasol" abszolút egyetértek! Egy darabig röhögtem ezen, de én is így vagyok ezzel. Ezen az oldalon legalább rávilágítanak a dolgokra azok, akik értenek hozzá. És meglepő módon – mármint annak ellenére, hogy milyen ennek az oldalnak a színvonala – azért vannak hozzáértők ebben a kategóriában.
Na, csak az érzéseimet akartam megosztani. De egy darabig azért fogok még nevetni ezen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!