Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A covid kezdete óta valóban...

A covid kezdete óta valóban hangosabbak és többen vannak a konteósok vagy csak én érzem így?

Figyelt kérdés

Elég régóta szeretek mindenféle témában olvasgatni a neten, főként fizikával és orvostudományokkal kapcsolatban, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy kommenteket olvasok.

Eddig is rengeteg baromságba futottam bele, de az oltások után mintha százszor annyi hülye lenne, mint eddig. Az is érdekes, hogy nem is csak a coviddal kapcsolatosan, sokan már összekötötték a dolgot a laposfölddel stb

Nem tartom kizártnak, hogy csak nekem állt rá jobban a szemem a dologra, eézrt kérdezem, hogy másoknak mik a tapasztalataik.

2023. nov. 7. 14:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*ezért
2023. nov. 7. 14:22
 2/17 UlfOrmson ***** válasza:
82%

Ezen már én is elgondolkodtatam. Nem lettek többen szerintem, csak akik addig nem kürtölték világgá a nézeteiket, azok is billentyűzetet ragadtak a bezártság hónapjaiban. És ezt a szokásukat megőrizték a mai napig.

Az a baj, hogy nem nagyon lehet ellenük mit tenni, hiszen ha cáfolni próbálod a f.szságaikat érvekkel, akkor egyből terelnek és/vagy támadnak (én történelmi és földrajzi/geológiai témákba futok beléjük gyakran)

2023. nov. 7. 14:30
 3/17 anonim ***** válasza:
27%

A baj igazából akkor van, ha a "jó konteósok" (pl. covid ügyben) összefolynak a "rossz konteósokkal" (pl. laposföld), ahogy írtad, Kérdező.

A "rossz" konteósok azok, akik valóban hülyeséget beszélnek.

A "jó" konteósok sajnos viszont nem beszélnek hülyeséget, hanem igazat beszélnek. Pl. az ilyen újvilágrendes anyagokat el lehet olvasni interneten is; teljesen nyílt, publikus dokumentumok, minden szépen le van írva bennük. Csak azért tűnik konteónak, mert az emberek nagy többsége nem is veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán utánanézzen.

"az oltások után mintha százszor annyi hülye lenne": Erre azt tudom mondani, hogy valóban. Hiszen pl. amikor minden nap vonat elé hajtott valaki? Vagy hogy nekimegy a mozgó vonatnak? Vagy hogy még a régi birkaságnál is birkább módon vezetnek sokan?

2023. nov. 7. 14:49
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

Ugye össze lehet vetni a mai helyzetet a korábbiakkal itt a GyK-n is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__oldal-3000 gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__oldal-3000 --> Például ez a Tudományok kategória 3000. oldala 2015 elejéről (most összesen 6721 van – ami a későbbi reprodukálhatóság miatt lehet fontos).

Itt valamilyen alapon meg kéne számolni, hány konteós kérdés van oldalanként (például 5-6 oldalra átlagolva), aztán összevetni az első 5-6 oldallal (ami ugye a jelennek felel meg).

Így érzésre lehet valami abban, amit a kérdező mond, hogy most sűrűbben jön a konteó, de nem hiszem, hogy lesz mostanság időm alaposan átnézni. (Meg ugye ez kicsit szubjektív is, szal lehet, hogy konteósnak hiszek egy-egy nyitott érdeklődőt, aki csak hallott a hülyeségről valahonnan, ha nem olvasom át rendesen a válaszokat.)

2023. nov. 7. 14:49
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Az embert könnyebb megtéveszteni mint felismernie hogy átverték . A néző lesi a tvt a magazinokat olvassa , amit lát elhiszi tényként . A 2020 események műjárványok 2008tól publikált tervek, sosem voltak titkosak ensz who alapokmányok tartalmazzák . Lusta és ostoba ember mindenen nevet tagadja azt amit nem ismer , kellő érvek bizonyitasok nélkül , mert beidomitott naív . Aki elhiszi úgy gondolja a vezetők befektetők azert léteznek hogy a társadalmat fejlesszék az álomban él .
2023. nov. 7. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
2020-ban bárki bármit megkérdőjelezett akár a coviddal kapcsolatban, akár a világ működésével, konteós hülyének lett kikiáltva. 2023 van! Már nem titok semmi, mint ahogy az #5-ös is írja, a csapból is az folyik, hogy szándékosan döntik össze a világot. Mostanra nemhogy a parlamentekben, de a tv-ben, rádióban is tucatjával folynak műsorok, beszélgetések. Szívesen küldök linkekek. Felejtsétek már el a konteó szót és tessék tájékozódni könyörgöm...
2023. nov. 7. 17:04
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Többen lettek.
2023. nov. 7. 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

6

„Felejtsétek már el a konteó szót és tessék tájékozódni könyörgöm…”

Na, jó, de honnan tudod biztosan, hogyan tudod eldönteni, hogy egy általad ismeretlen témában az, amit az interneten vagy bárhol máshol olvastál, néztél, meghallgattál az igaz vagy nem igaz?

2023. nov. 7. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:
5%
#8 Onnan, hogy minden lekövethető és éveket öltem bele abba, hogy tudjam mi a szitu. Soha nem hittem el bármit első látásra/olvasásra, nekem pont az volt a lényeg, hogy saját magam járjak utána mindennek. És bizony kicsit másképp épül fel a világ, mint ahogy az ember gondolná. Szívesen küldök linkeket, ha ráérzel a dolog ízére, te is rá fogsz jönni, hogy nem is olyan nehéz eldönteni, mi igaz és mi nem.
2023. nov. 7. 18:17
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Egyes laposföld hívők az egész életükön át kutatják és “bizonyítják”, hogy lapos a Föld… ők szentül hiszik, h az ő számításaik helyesek. Hihetetlen meggyőző szónoklatokat tartanak, “bizonyítékok” ezreit tárják a nyitott közönség elé. Ettől még nem nekik lesz igazuk.

És amíg magukat orvosnak tituláló emberek azt mondják, h egy cseppfertőzéssel terjedő betegség esetén hülyeség a maszk használata, vagy hogy az mRns vakcinától 3 éven belül mindneki meghal, vagy hogy egyáltalán maga a járvány egy nemlétező dolog volt, addig marad a konteós kifejezés mindenkire, aki ezen agyhalottak és/vagy manipulátorok állításainak csak egy részét is elhiszi.

Csak 1 tény van a kontaók világában, ami valóban megdönthetetlenül igaz: A BALATON NEM LÉTEZIK.

2023. nov. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!